12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemHistorierVenner går sammen å kjøper et «dømt» hus for 50.000 kroner -...

Venner går sammen å kjøper et «dømt» hus for 50.000 kroner – bare vent til du ser huset i dag

- Annonse -

Til tross for å være et «dømt» hus, ble dette historiske hjemmet i Brownwood, Texas i USA, forvandlet til et praktfullt mesterverk av to dedikerte venner.
Lauren og Lincoln, kjent som «Austin Flipsters» på YouTube, tok på seg oppgaven med å snu dette forlatte huset til et nydelig hjem, og resultatet er ingenting mindre enn imponerende!

Bilde: Youtube skjermdump

Det var ikke en enkel oppgave, med de hadde planer om å bruke materialer fra det lokale Home Depot, men de måtte håndtere en omfattende renovering. Huset var i en forferdelig tilstand, hull i gulvene og rester av tidligere renoveringsprosjekter var bare noen av problemene de sto overfor.

- Annonse -

Likevel valgte de å beholde noen av husets originale elementer og begrense endringene i layouten for å beholde sjarmen og karakteren.
Med hjelp fra lokalsamfunnet og en måned med hardt arbeid klarte Lauren og Lincoln å fullføre prosjektet. Resultatet er enestående!
De inspirerer ikke bare andre til å ta fatt på lignende prosjekter, men de deler også deres entusiasme og glede med seerne.

Bilde: Youtube skjermdump

Se hele den utrolige omvisningen i videoen nedenfor og la deg begeistre av forvandlingen. Det er virkelig inspirerende å se et hus bli forvandlet fra noe mindre tiltalende til et strålende hjem.
Se video her:

Del gjerne videre slik at enda flere kan få med seg denne utrolige forvandlingen. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Jan Thomas overrasker alle med sin nye plan for fremtiden: «Dette blir..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -