10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisVendela Kirsebom reagerte med sjokk og vantro: «klarte ikke..»

Vendela Kirsebom reagerte med sjokk og vantro: «klarte ikke..»

- Annonse -

Modell og TV-profil Vendela Kirsebom(56) deltok nylig i «Kompani Lauritzen» hvor hun imponerte seerne med sin styrke og utholdenhet, men hun måtte trekke seg på grunn av datterens uteksaminering i London.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

- Annonse -

I et nylig intervju avslørte Vendela flere detaljer om hvorfor hun forlot «Kompani Lauritzen». Hun åpner opp om sin store skuffelse over situasjonen og insisterer på at hun ikke er en person som gir opp eller trekker seg lett, ifølge Se og Hør.
Hun erkjenner at det hadde betydd mye for henne å gå ut av programmet med æren i behold, noe som ble en enorm skuffelse for henne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

Vendela ble sendt ut av konkurransen fordi hun brøt reglene ved å dra til London for å overvære datterens uteksaminering. Selv om hun hadde avtalt dette på forhånd og trodde det ville være en pause i innspillingen, ble hun likevel sendt hjem.


- Annonse -

Vendela ble dypt berørt av beskjeden, og reagerte med sjokk og vantro. TV2 beklaget hendelsen etterpå.
Den brutale hjemsendelsen satte dype spor i henne, og hun innrømmer i intervjuet at de første ukene etter hendelsen var svært vanskelige.
«Jeg var uendelig lei, og klarte ikke å forholde meg til noe», sier Vendela.
Vendela Kirsebom har vist seg å være en sterk og tøff kvinne gjennom hele sin karriere, og selv om hun ble rammet av en tøff opplevelse da hun ble sendt ut av «Kompani Lauritzen», har hun klart å reise seg igjen. Hun har vist at hun ikke gir opp så lett og at hun kan takle motgang på en inspirerende måte!

Vi heier uansett på deg Vendela, og håper det ikke blir lenge til vi ser deg på TV skjermen igjen. Del gjerne videre om du også heier på Vendela. 

LES OGSÅ: Else Kåss Furuset deler hjerteskjærende beskjed med fansen: «Det er ikke lenge til..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -