10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisVendela Kirsebom i en alvorlig ulykke: «virkelig skremmende»

Vendela Kirsebom i en alvorlig ulykke: «virkelig skremmende»

- Annonse -

Vendela Kirsebom (56), den tidligere supermodellen og skjønnhetsentreprenøren, ble oppdaget allerede som trettenåring, har hatt en strålende karriere som har strukket seg over flere tiår.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

- Annonse -

Kirsebom har vært en velkjent figur på TV-skjermen, med fremtredende opptredener i en rekke kjente TV-programmer her til lands. Hennes siste opptreden i «Kompani Lauritzen» har fått mye oppmerksomhet. Men det var under hennes deltakelse i «Farmen Kjendis» at livet hennes tok en uventet vending. Det var her hun møtte Petter Pilgaard (43), og deres romantikk blomstret seks år senere da de giftet seg sommeren før.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

Deres intense kjærlighet har vært tydelig for alle som har sett dem på skjermen, spesielt i TV 2-suksessen «Sofa», der de ikke har vært redd for å vise sin hengivenhet for hverandre.

- Annonse -

Nå har Kirsebom avslørt en skremmende opplevelse som hun nylig har gått gjennom. I en bilulykke på vei hjem fra arbeid i Agder var hun involvert i en livstruende situasjon. Veiforholdene var ekstremt glatte, og bilen hun satt i mistet kontrollen inne i en tunnel.

Kollisjonen med en betongvegg var ødeleggende, og bilen ble totalskadd. Kirsebom satt i passasjersetet mens en kollega kjørte. Hun beskriver øyeblikket som kaotisk og surrealistisk, og innrømmer at sjokket tok tid å komme over.

Bilen måtte berges, og i mellomtiden måtte Kirsebom få skyss med to fremmede som også var på vei til Oslo. Heldigvis kom hun fra ulykken uten fysiske skader. Likevel innrømmer hun at hun var fylt med adrenalin og stress, og det tok tid før hun kunne komme tilbake til normalen.«I det øyeblikket følte jeg virkelig at jeg hadde en beskyttende engel med meg. Ulykken rystet meg dypt. Jeg har aldri opplevd noe lignende før, og det var virkelig skremmende. Jeg var veldig redd, og det tok litt tid før jeg kom meg,» forteller Kirsebom i et intervju med Se og Hør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)


Hennes historie om motgang og overlevelse har fanget oppmerksomheten til mange, og fansen er lettet over å høre at hun har kommet uskadd fra den skremmende hendelsen. Vendela Kirsebom viser styrke og mot i møte med utfordringer, og vi kan være sikre på at hun vil fortsette å inspirere og underholde oss med sin enestående.

Vi er glade det fikk bra, men det er virkelig skremmende å oppleve noe slikt på kroppen. La oss sende henne mange klemmer og hjerter. 

LES OGSÅ: Dette er Therese Johaug og Nils Jakob Hoff egne ord etter fødselen: «Takk til alle som..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -