4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisVendela Kirsebom deler sørgelig beskjed - som alle burde få med seg:...

Vendela Kirsebom deler sørgelig beskjed – som alle burde få med seg: «Det var ikke..»

- Annonse -

NB! Spoiler alert, ikke les denne artikkelen om du ikke vil vite hva som skjer i kveldens episode. 

Modell og TV-personlighet Vendela Kirsebom(56), er for tiden en del av ensemblet i det populære TV2-programmet «Kompani Lauritzen». I serien får seerne følge med på ulike utfordringer og opplevelser som deltakerne må gjennomgå i «militæret», og Vendela viser seg som en sterk og tøff deltaker, men hun har vært åpen om at det har bydd på flere utfordringer for henne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

- Annonse -

I dagens episode av «Kompani Lauritzen» får vi se at Vendela tar initiativ til å snakke med befalet i en emosjonell samtale med kaptein John Hammersmark.
Hun forklarer gråtkvalt om situasjonen hun er i og om hvor viktig det er for henne å være til stede for sin datter under hennes vitnemålsutdeling i London, noe som skaper utfordringer for hennes deltakelse i kompaniet.

«Jeg har grublet og grublet på hva jeg skal gjøre, og for meg er døtrene mine det viktigste i livet mitt. Det er jo heller ikke sikkert jeg ville kommet meg så mye lenger i dette programmet, men det er uansett veldig tøft å måtte si at jeg må reise nå, sier hun i programmet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vendela Kirsebom (@vendelaofficial)

- Annonse -

Selv om Kirsebom ikke ønsker å gi opp så føler hun seg nødt til å reise for å oppfylle sitt løfte. Dag Otto Lauritzen berømmer valget hennes og uttrykker at han er lei seg for at hun må trekke seg.

«Det er med tungt hjerte jeg må tre deg av», sier Dag Lauritzen til Vendela.
Ifølge TV2`s pressesjef Jan-Petter Dahl, ville Vendela fått lov til å delta på datterens vitnemålsutdeling dersom den hadde vært på en annen dag enn en promodag mellom rekrutt- og aspirantperioden.
Dessverre kolliderte det med planene, og TV2s representant uttrykker beklagelse overfor situasjonen.

Kveldens episode ligger allerede tilgangenlig på TV 2 Play. 


Selv om hun måtte forlate «Kompani Lauritzen» tidligere enn planlagt, har hun vist at hun er en sterk og empatisk person som setter sine verdier og familie først. Vi ser frem til å følge med på hennes kommende prosjekter og ønsker henne all suksess i fremtiden!

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne oppdateringen!

LES OGSÅ: Desta Beeder åpner opp om det triste dødsfallet: «For meg ble…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -