Annonse

Velg deg en sommerfugl – se hvilke følelser og tanker du skjuler!

Av

Sommerfugler er fantastiske dyr, et symbol på frihet og glede.
Egenskapene til din favoritt sommerfugl kan avsløre aspekter av livet ditt og din personlighet.
Den svarte bakgrunnen representerer mørket som omgir deg og hindrer deg i å uttrykke dine tanker og følelser som et fengsel i ditt sinn og kropp.

Se nøye på de 9 sommerfuglene over og velg den du liker best.

Bilde: Kilde


1. Om du valgte den første sommerfuglen merket du sannsynligvis at de øvre vingene er i en annen farge. Det betyr at du ikke er en helt fri person, og du vil uttrykke dette, men, noe eller noen hindrer deg i å uttrykke dine tanker.
Dette er en av de meste smertefulle problemene du står overfor. Faktumet er at du ikke klarer å uttrykke deg riktig, det er alltid noe som forstyrrer deg slik at du ikke får formidlet dine ideer og du blir ikke hørt.


2. Det ser ut for at du er fanget mellom to verdener. Du klarer ikke å bestemme noe i livet ditt. Du blir alltid konfrontert med situasjoner der du blir fanget mellom to venner som ikke liker hverandre, og du kan klarer ikke å gi opp noen av, du kan ikke velge en av dem.
Du vil kanskje si til alle at du ikke er en falsk person, og du vil ha muligheten for integrere forskjellige ting i livet ditt. Det å være sammen med helt forskjellige mennesker uten å måtte ta de tøffe valgene i livet.

3. Om du har valgt nummer 3, er du en person som har vanskeligheter for å starte på en diett, eller start nye ting i livet som kan gjøre det bedre for deg. Du kan be om hjelp fra andre for å bli kvitt disse problemene som er installert i hjernen din, dette kan bli din fiende.

4. Du skjuler en stor hemmelighet om livet ditt. Du har gjort noe tidligere som du skammer deg over, eller du har en frustrasjon som du ikke kan fortelle til noen. Denne store løgnen tærer deg opp fra innsiden og du klarer ikke å prate om det. Du er nødt for å finne motet til å fortelle om din store hemmelighet. Om du gjør det vil du nyte livet i fred og harmoni.


5. Ditt største problem er redselen for å uttrykke din følelser overfor den personen du elsker. Du forelsker deg uten at noen andre merker det. Du holder disse følelsene tett inntil deg, og om du blir kurtisert ignorerer du det på grunn av din sjenanse. Når du finner motet til å uttrykke disse følelsene vil du finne lykken i livet.

6. Du er tiltrukket av en verden av kunst og du elsker å drive med kreative ting. Du vet hvordan du skal uttrykke deg gjennom maling, musikk eller skriving, men andre forstår kanskje ikke hva du prøver å si gjennom kunsten. Du bruker mange kodede meldinger, abstrakte ting og litt for mye mysterier. Selv du forstår ikke bestandig hva du ønsker å uttrykke, og du kan falle inn filosofens felle som er uforståelig og misforstått.

7. Du er en ærlig person, noen ganger brutalt ærlig. Du vet ikke hvordan du skal lyve, og du liker ikke å skjule noe for de som står deg nærmest. Unntaket er når du må innrømme et stort feilgrep som du kan bli straffet for på en måte du ikke liker.

8. Du valgte denne sommerfuglen for du ønsker å være perfekt. Du har stadig en kamp for å se best mulig ut, og du vil gjerne lage vakre prosjekter. Du er en veldig bevisst person når det gjelder arbeid og relasjoner med venner. Du vil si at perfeksjon eksisterer og kan oppnås selv om det er en million ting som plager deg. Du vil fortsette å prøve å oppnå fullkommenhet uansett hva det måtte koste.

Om du velger nummer 9, er du en person som liker å ha full kontroll over situasjonene. Du vil at folk skal gjøre alt du spør om og at de skal jobbe for det du interesserer deg for. Du opptrer alltid som en sjef, selv når du ikke det, eller når du er rundt vennene dine, og dette kan også være grunnen for at de ofte unngår deg. Prøv å være litt mere ydmyk, da vil mennesker respektere deg og du vil leve et lykkeligere liv.

Stemte dette med deg? Del videre slik at dine venner også kan ta denne testen!

Prøv også: Klarer du denne IQ testen? Det er bare 1 av 1000 som klarer det!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler