Annonse

Veldig få mennesker klarer å se et dyr i dette bildet- Klarer du ? Fasiten ser du her!

Av

En optisk illusjon er et optisk bedrag eller et synsbedrag når vi oppfatter et bilde som noe annet enn det faktisk er, eller som noe som ifølge fornuften vår er umulig
Mange lar seg fascinere av optiske illusjoner, mens andre klarer nesten ikke å se på dem, men for dere som liker synsbedrag og små mysterier så er nok dette midt i blinken.

Bilde:Pixabay

Bildet i spørsmålet er et bilde av en fremstående gammel mann som har på seg en lue – eller er det?

Pixabay

Hvis du ser nærmere, ser dy at det er et dyr skjult i dette bildet. Nå som du vet, ta en titt på bildet igjen. Ser du det? Hvis du ikke ser noe, ikke bekymre deg – du er ikke alene.
Som det viser seg, angivelig bare 1% av befolkningen kan finne ut dette på mindre enn to minutter.
Likevel hjelper det å legge merke til noen av de rare ting om den gamle manns ansikt. Er det noen funksjoner som mangler?


Du kan også prøve å løse denne gåten: Klarer du å se bjørnen i dette bildet?

Det er vanskelig å gi en anelse uten å fortelle alt, men prøv å legge merke til noen av de mer uvanlige detaljene på mannens ansikt.
Nesen hans ser litt merkelig ut, ikke sant? Og øynene er merkelig formet. Det er også noe litt rart med det høyre øre, hvorfor ser vi ikke noen linjer av øret? Er du nærmere å finne ut det?

Her har du fasiten!


Bilde: topbuzz.com

Det gamle bildet er et bilde av en hund som tygger på et ben og sitter på et teppe!

Hvis noen av dere så det med en gang? Så gi deg selv et klapp på ryggen for å være uvanlig oppmerksom! Bortsett fra å være en rask distraksjon fra arbeidsdagen, hjelper denne optiske illusjonen oss alle til å huske hvordan det er å være et barn igjen, om så bare for noen få minutter. Det er også en nyttig påminnelse om at det kan være bra å få et nytt perspektiv på ting som virker enkelt, men som kan føre til interessante resultater.

DEL videre slik at dine venner også kan teste synet sitt! 

Forsidebilde: topbuzz.com

Relaterte artikler