Annonse

Veide 200 kg, og slanket bort 106 kg! Han er virkelig ikke til å kjenne igjen.

Av

Terry George i North Carolina var avhengig av mat og narkotika, hadde dårlige spisevaner og psykiske helseproblemer.
Dette greide han å mestre igjen, og har nå fantastisk følelse av å være fri. Da han startet veide han ufattelige 200 kg, og levde i sengen sin. Han hadde en stor jobb å gjøre, og møtte på utfordringer underveis. Han var i en helt elendig forfatning.

Bilde: Kilde

Han ble avhengig av smertestillende fra han var 19 til 24. Det var så sterke narkotiske medisiner at han har problemer i dag med å huske fra den tiden. Alt var bare kaos. Da han omsider kom inn på et rehabiliterings program, hadde mistet jobben, bilen, leiligheten, sin økonomiske sikkerhet og vilje til å kjempe.

Bilde: Kilde

Likevel valgte han å sloss. Ikke for seg selv, men for familien. Nå forstod han hvor mye han hadde dummet seg ut. Han var fange i sin egen kropp, og slet fortsatt med ekstrem angst og depresjon.
Terrys nådde et kritisk punkt med sin psykiske helse. På fem måneder hadde han ikke forlatt huset, og var redd for folk, lyder og dagslys. Han tilbrakte nå tid i et psykisk program for å gjenvinne helsen sin. Det vanskeligste var å se seg selv i øynene. Enda et år fortsatte han med sine dårlige spisevaner før han endelig satte foten ned.


Bilde: Kilde

Han skjønte at han ville dø til slutt hvis han ikke endret sine matvaner. Han mislyktes flere ganger, men ga aldri opp. Terry merket at jo mer han trente sin viljestyrke, desto sterkere ble han. Han startet først med å senke sitt kaloriinntak, deretter karbohydrat inntak, og deretter diett for å redde livet sitt. 
I dag spiser han 50 karbohydrater per dag, mye fiber, sunt fett og en moderat mengde protein. Han reduserte vekten sin med 11 kilo første måneden. Og altså etter 22 måneder hadde han redusert vekten med 106 kilo.

Bilde: Kilde

Terry føler seg nå så bra at han aldri kommer til å endre kostholdet sitt til gammelt mønster. Han sier det var en tøff jobb, likevel så absolutt verdt det. Gi aldri opp, vi er verdt det mener han.

Del videre om du også ble inspirert av historien til Terry.


LES OGSÅ: Du husker kanskje denne kvinnen som veide 450 kg, hun er ikke til å kjenne igjen i dag!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler