15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterKjendisVår Staude med følelsesladet avsløring: «Det hadde jeg seriøst aldri aldri trodd...»

Vår Staude med følelsesladet avsløring: «Det hadde jeg seriøst aldri aldri trodd…»

- Annonse -

Vår Staude er den folkekjære programlederen vi kjenner fra God morgen Norge.
Hun har jobbet i kanalen siden 1992, men startet i GMN i 2005.

Dagen blir liksom ikke helt det samme, uten at Vår dukker opp på skjermen.
Vår deler ofte ting ifra sitt eget liv i sosiale medier, og har fans fra hele landet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vår Staude (@varstaude)

- Annonse -

Vår har ofte delt litt om sin store lidenskap, hun elsker å sy.
Og nå har hun virkelig slått på stortromma da hun la ut et nytt innlegg og kunne avsløre sitt prosjekt. Dette er hva hun skrev på Instagram:

– Jøje meg! Det ble fæstdrakt!🥳 Det hadde jeg seriøst aldri aldri trodd for to måneder siden da jeg drev med masseproduksjon av toalettmapper og tenkte at klær var noe Jenny Skavlan, Ingridene, Mari og de proffe folka fikk til. Takk for spark i rompa, Jenny, og tusen takk for all heiing alle gullegode følgere. Jeg heier tilbake på alle dere som ser @jointhefaebrik sine instruksjonsvideoer 570 ganger og som strever og knoter mot felles mål: en ekte hjemmesnekra fæstdrakt! Kan jeg, kan alle! Ps. Skjorta jeg sydde ligger hjemme i by’n og det ble 50/50 i rådgivende folkeavstemning. Jeg trakk lodd, jeg! 😅 #fæstdrakt #sy #sewing #sew #kanjegkandu #gmn #tv2 #fæbrik

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vår Staude (@varstaude)

- Annonse -

Den festdrakten ble veldig fin, og vi skjønner at hun er stolt over arbeidet.
Kommentarene har strømmet til innlegget siden hun la det ut. Det er en som skriver:

– å fantastisk flott 👏👏👏 jeg mangler ord….. men gratulerer så mye. Ikke nok med at du syr toalett mapper, står opp på natta for å gjøre dagen vår så bra. Drar på tur ned 71 grader nord ( som forøvrig er mitt favoritt program ) og nå over Finnmarks vidda etterfulgt av festdrakt. Kjære Vår jeg har sagt det før og sier det igjen. Du er helt rå 👏👏👏👏 heia deg, hilsen meg 🌺🌺🌺🌺

Vår har også lagt ut enda et nytt bilde fra påskeferien, og har nok en gang sydd.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vår Staude (@varstaude)


For å se alle bildene hun har lagt ut, må du sveipe til høyre.
Det er virkelig imponerende alt hun får til, så vi skjønner godt at hun har mange som heier på henne.

LES OGSÅ: Agurk er supergrønnsaken som har mange skjulte bruksområder –  visste du dette?

Del gjerne videre om du også syns Vår Staude er ei fantastisk dame. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -