19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterKjendisVår Staude deler følelsesladet beskjed rett før ferien: «Det siste halvannet året...

Vår Staude deler følelsesladet beskjed rett før ferien: «Det siste halvannet året har jeg…»

- Annonse -

Vår Staude har i en årrekke vært programleder på God Morgen Norge på TV2, og har blitt en av kanalens mest kjente ansikter. Hun er også veldig aktiv i sosiale medier, og deler ofte ting ifra sitt eget liv. På Instagram har hun over 87 tusen følgere i skrivende stund.

I den siste tiden har hun delt mye om sin store hobby og lidenskap, hun elsker å sy.
Hun kan sy det meste, og har til og med sydd en egen festdrakt. Her kan du se den flotte festdrakten hun delte på Instagram for en stund siden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vår Staude (@varstaude)

- Annonse -

Hun har nå delt en viktig og følelsesladet beskjed til alle som følger henne i sosiale medier.
Nå ønsker hun at alle skal få med seg dette. Dette er hva hun skriver med sine egne ord:

– Kjære dere🥰 Viktig melding. Håper dere orker å lese alt. Det siste halvannet året har jeg sydd og sydd og jeg elsker det. Det er så stas å lære noe nytt, prøve, knote og stadig bli littegrann flinkere. Enda bedre er det å inspirere andre som finner fram sin indre sypike. Mange heier, mange spør, og noen kommer med sy-tips til meg – på tv😅Det gjorde gjengen i sy- og gjenbrukskollektivet «Jointhefaebrik» som utfordret meg på sending i «God morgen Norge» til å sy noe annet enn kun mine utallige toalettmapper.

- Annonse -

Det ble noen enkle plagg, og så det store festdrakt-prosjektet deres i vår som jeg etter å ha fått et spark bak kastet meg skrekkslagen ut i. Hver uke sydde jeg og mange andre sy-ferskinger en ny bit festdrakt og jeg delte, som mange husker, hele prosessen her. Flere av innleggene tagget jeg med sy- og gjenbrukskollektivets Instagram-navn fordi dette var deres morsomme idé, det er deres mønster jeg har kjøpt og det alltid kommer veldig mange spørsmål om hvor ting jeg syr kommer fra. Veldig mange å svare i kommentarfelt og innboks, som ville vært det veloppdragne alternativet. Avisen Vårt Land har kritisert dette, og derfor vil jeg gjerne si at jeg selvsagt kjøper sy-oppskrifter for egne penger, jeg kjøper alt stoff selv, jeg selger ingenting og jeg får selvsagt null og niks for å ha tagget sy- og gjenbrukskollektivet, i følge Vårt Land 21 ganger det siste året. Oi! 😵‍💫

For meg handler dette om pur begeistring over å få til noe som henger sammen, over en inspirerende sy- og gjenbruksgjeng, et stort ønske om å inspirere selv og så langt jeg rekker; prøve å svare alle dere som lurer på noe. Taggene innebærer ingen kommersielle koblinger – selvfølgelig. Men noen kan tro at det er en kobling, jeg har veldig mange følgere og derfor burde jeg heller svart hver enkelt og ikke tagget og bidratt til å sende dere videre til noen som i tillegg til å lære oss viktige ting om gjenbruk og forbruk, også selger sy-mønstre. Jeg burde nok tenkt på det i sy-lykkerusen. Tusen takk for at dere leser og forstår at dette er viktig for meg å fortelle akkurat slik det er. En stor og god klem fra Vår♥️ @vartland.no

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vår Staude (@varstaude)

Vi syns det er så flott at du deler så mye i sosiale medier, og vi som flere – elsker at du syr.
La oss sende Vår Staude mange gode og varme klemmer og hjerter i kommentarfeltet.

Reaksjonene strømmer til på innlegget, og det er mange som har lagt igjen en hyggelig kommentar til Vår.

Det er en som skriver:
– Fortsett å gjøre noe du gleder deg over, og som du har stor glede av. Moro å følge deg på dette prosjektet👏👏👏


Mens en annen skriver:
– Håper ikke dette stopper deg fra å dele med oss alt det fine du lager😍 du inspirerer og gleder😍 Du gjør jo bare det alle gjør, tagger i innlegget, så slipper du å skrive til hver enkelt som spør om hvor mønsteret og stoffet er kjøpt.
Digger å se det du lager❤️

LES OGSÅ: Mannen finner sin mormors 100 år gamle bryllupskake – innsiden skjuler en hemmelighet fra 1905!

Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet på vår Facebook side. 
Del gjerne videre slik at flere får med seg denne viktige oppdateringer ifra Vår. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -