-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisVår Staude deler ærlig beskjed om helsen - etter den lange pausen:...

Vår Staude deler ærlig beskjed om helsen – etter den lange pausen: «etter at jeg..»

- Annonse -

Vår Staude er en av landets mest populære programledere.
Det blir ikke det samme å se å God morgen Norge uten at Vår er tilstede på skjermen.

Vår Staude startet sin karriere i mediebransjen som journalist og programleder. Med sin profesjonalitet og karismatiske fremtoning har hun klart å bygge en solid karriere og har blitt et kjent ansikt for mange TV-seere i Norge.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vår Staude (@varstaude)

- Annonse -

I tillegg til sitt arbeid på skjermen, har Staude også vært engasjert i en rekke andre prosjekter og har markert seg som en dyktig journalist og formidler av informasjon.

Hennes evne til å engasjere seere og formidle kompleks informasjon på en tilgjengelig og forståelig måte har sementert hennes plass som en av Norges mest anerkjente TV-personligheter.

- Annonse -

Vår har delt mye tidligere om sin store hobby som er strikking, men hun har hatt en lang pause nå. Dette innrømmer hun i det siste innlegget hun har delt på Instagram. At hun fikk så dilla på strikking, førte også med seg litt helseutfordringer. Dette er hva hun har skrevet med sine egne ord på bilde delings tjenesten Instagram:

– Juhu! Mitt første strikkeprosjekt siden mars!!🥳Det letteste som er. En liten supermyk buff. Men etter at jeg gikk helt bananas med strikkingen i vinter, fikk betennelse i albuen og ble helt ubrukelig, så er det så gøy å strikke noe igjen uten at det gjør vondt. Takk til Siri Nilsen som inspirerte meg! Lover å ta det litt med ro, skal i hvertfall prøve… #strikk #knitting #strikking #buff #julegave #diy

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Vår Staude (@varstaude)


Vi håper det ikke blir lenge til vi ser nye strikkeprosjekter i feeden på Instagram. 
Det er uansett herlig å se at hun smiler og byr på seg selv. Send gjerne en liten hilsen til henne i kommentarfeltet på vår Facebook side. 

LES OGSÅ: AnneMa deler hjerteskjærende beskjed om ekteskapet til Dündar: «han er…»

Husk å del videre slik dine venner og familie får med seg denne oppdateringen. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -