Annonse

Vår kjære dronning Sonja imponerer virkelig i Frankrike!

Av

Den gode tonen mellom dronning Sonja og førstedame Brigitte Macron løftet feiringen av 100 år med tett fransk-norsk samarbeid i Rouen.

Under 100 års jubileet i Normandie møtte hun norske og franske elever ved den videregående skolen Lycèe Pierre Corneille, og hun imponerte stort med sine språkkunnskaper.

Skolen har et tett samarbeid med utvekslingsstudenter mellom Frankrike og Norge, noe som har gitt norske ungdommer muligheter for å lære seg fransk kultur og språk.


LES OGSÅ: Dronning Sonja var ute å gikk en tur og ble stoppet av barn som spurte om det utrolige!

I følge VG  var dronningen i storform og hun hadde hyggelige samtaler på fransk med Frankrikes førstedame Brigitte Macron.

Dronningen har gode fransk kunnskaper, hun studerte en periode ved «École Professionelle des jeunes Filles (Profesjonell skole for unge jenter) i den fransktalende byen Lausanne i Sveits.


En strålende opplagt dronning i samtale med Frankrikes førstedame.

Dronning Sonjas språkmektighet og store kunnskaper gjør henne til en fremragende representant for Norge under kongeparets mange offisielle reiser i utlandet.

Hennes omsorg for medmennesker setter farge på møter og reiser i hjemlandet, der hun også opptrer med dypt personlige taler, ofte “tatt på sparket” i skiftende situasjoner.

Vi er veldig heldig som har en flott dronning vi kan være stolt av!
Gjerne del videre om du er stolt av vår kjære dronning.

Forsidebilde: instagram / skjermbilde / detnorskekongehus

 

Relaterte artikler