Annonse

Våkner du på samme tid hver natt eller morgen? Dette er hva det betyr!

Av

Det å våkne på samme tid hver natt eller morgen uten vekkerklokke, kan være et tegn på at det kan være enkelte ting du må være oppmerksom på.
Kroppen styres av interne systemer og organiske klokker som bidrar til å styre og kontrollere vår kroppsfunksjoner. Dette påvirker også vår åndelige velvære og vår fysiske for og helse.
Om du har for vane å våkne runde det samme tidspunktet hver natt eller morgen når du ligger og sover, kan det være en indikator på at noe av energien din blir blokkert eller viderekoblet til feil sted.

Bilde: Kilde

I følge den gamle kinesiske medisinske kroppsklokken går energi gjennom en annen meridian av kroppen din på forskjellige tider av dagen.
Disse meridianene er som kanaler som sender energi til forskjellige organer for å fremme helse og vitalitet.
Det at du våkner konsekvent på samme tid hver dag, kan være ifølge tradisjonell kinesisk medisin en indikasjon på en svakhet i meridianen eller et organ.
Organene trenger energi for å helbredes og for å fungere ordentlig.

Pixabay

Her er en liste over hva det kan skyldes at du våkner på samme tidsrom bestandig:


– Mellom kl. 2100 og 2300
Dette er den tiden de fleste velger å prøve å sovne. Har du vanskeligheter med å sovne på denne tiden, kan det være for at kroppen din er stresset og du er kanskje ubevisst i et kampmodus.
På denne tiden av døgnet kan man ha engstelige og urolige tanker, man kan føle seg truet og usikker.

Bilde: Kilde

Dette er et tidspunkt da energi skal fylle opp immunforsvaret ditt. Så om du føler deg syk kan du oppleve sterkere smerter på dette tidspunktet.
Om du har vanskelig for å sovne på dette tidspunktet så prøve å meditere, og kanskje du har noen positive mantraer som gjør at du du føler deg trygg og beskyttet.

– Mellom kl. 2300 og 0100

På dette tidspunktet er meridianen som betjener galleblæren din blitt aktivert.
Blokkert energi i denne meridianen kan tyde på at du er dømmende overfor deg selv og andre.
På et fysisk nivå hjelper galleblæren med å bryte ned fett, så du kan prøve å justere fettinntaket eller spise sunnere oljer.

Pexels

Prøv å slappe av på dette tidspunktet. Prøv å være mindre dømmende og heller tilgi og aksepter.


– Mellom kl 0100 og 0300
Dette er en av de mest vanligste tider å våkne på. Da er meridianen som betjener leveren sterkest.
Leveren er ansvarlig for mange kroppsfunksjoner, inkludert hormonbalansen, fordøyelsen og bearbeiding av giftstoffer og stress.
Blokkering i lever meridianen kan indikere sinne, angst, raseri eller skyld. Har du følelser av uoppgjorte ting kan dette manifestere seg på denne tiden.
Om noe av dette stemmer så prøv å ta eierskap over situasjonen og reflekter over sannhetene om hva du virkelig føler.

Pixabay

Å våkne på denne tiden kan også indiker at kroppen din har for mye energi, så prøv å balansere den med mer yin energi ved å spise kald mat.

– Mellom kl. 0300 og 0500
Dette er tidspunkt meridianen betjener lungene sterkest. I løpet av disse timene får lungene et løft av energi og skal fylles opp for dagen som kommer.
Når du våkner på denne tiden kan det indikere en blokkering eller manglende evne til å følge strømmen, og slappe av med den retningen livet fører deg.

Pixabay

Lungene kan også si noe hvordan vi behandler sorg og tristhet, så har du følt deg litt emosjonell kan du våkne på denne tiden.
Prøv å slippe kontrollen over det som skjer rundt deg. Ha mer tro og tillit til universets energier.

– Mellom kl. 0500 og 0700
Dette er et tidspunkt når meridianen strømmer inn i tykktarmen og aktiviseres. Og symbolisere et behov for å gi slipp på kontrollen.
Tykktarmen rydder opp i kroppen for giftige avfall fra fordøyelsessystemet. Det kan oppstå en svakhet i dette området slik at du våkner.

Bilde: Kilde

Det å våkne på denne tiden kan også være at du føler deg følelsesmessig blokkert eller begrenset i livet ditt på en eller annen måte.
Det kan også være et tegn på at du må frigjøre og slippe byrder og skyldfølelser.

LES OGSÅ: Sliter du med mye hodepine og tretthet? Slik kan du enkelt behandle det selv! Det kan bety følgende:

Vi håper du fant ut noe nytt om kroppen og hvorfor du våker. 
Husk å del videre med dine venner!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler