10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemHistorierUtslitt sykepleier sovner i frisør stolen - da ser frisøren en detalj...

Utslitt sykepleier sovner i frisør stolen – da ser frisøren en detalj som avslører det hele

- Annonse -

Ashley Bolling, mor til tre og jobber full dag som hårstylist på Captivate Salon & Spa.
I løpet av arbeidsdagen møter Ashley et stort utvalg mennesker med svært forskjellige yrker. En dag får hun inn en kunde som er sykepleier som segner om i frisør stolen etter en utrolig lang natt på jobb.

Mens Ashley styler håret til sykepleieren, sovner hun av utmattelse, skriver Today. 
Ashley tar et bilde av skoene hennes, de er ikke slitte eller skitne, men hun ble plutselig overrasket over den vekten de bærer, bokstavelig og billedlig!
Hun deler bildet på Facebook med en helt spesiell hyllest og den æren det er å kunne hjelpe en så hardtarbeidende kvinne.

- Annonse -

«Jeg så på skoene hennes. Jeg lurte på hvor mange timer de bar henne, og andre i samme yrke, mens de bokstavelig talt reddet livene til de vi elsker. Jeg lurte på hvor mange mil skoene hadde gått. Jeg lurte på hva de hadde gått inn i. Blod? Tårer?
Inn og ut av utallige pasientrom. Jeg lurte på hvor lenge skoene hjalp henne å stå når hun holdt hånden til de som ikke lenger kunne kjempe. Jeg lurte på hvor mange ganger skoene hoppet av lykke fordi noen hadde beseiret en dødelig sykdom.

Bilde: Privat / Ashley Bolling

I dag fikk jeg æren av å ta meg av henne, mens skoene hvilte på en stol foran henne og telefonen lå på fanget hennes. Selv om det bare var en time eller så, følte jeg meg ekstremt beæret over å kunne ta vare på en så hardtarbeidende, inspirerende kvinne at jeg er glad nok til å kalle venninnen min.


Jeg har alltid respektert disse fantastiske superheltene og jeg er stolt over å være søster, datter, tante og frisør til så mange i omsorgsyrket.
Jeg har alltid – og vil alltid være – takknemlig for din uerstattelige innsats. Dere er ekte helter!»
For Ashley var dette lille spesielle øyeblikket bare en enkel påminnelse om hvor hardt sykepleiere jobber, og hvor mange kjære familiemedlemmer de hjelper med å redde eller trøste under oppholdet på sykehuset. Og samtidig vise sin beundring og respekt, og minne resten av verden på hvilken fantastisk innsats sykepleierne gjør.

- Annonse -

LES OGSÅ: Bestefaren er 93 år gammel og har Alzheimer – en dag overrasker barnebarnet han med dette

Del gjerne videre med alle dine venner!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -