Annonse

Unngå søl: Familien din kommer til å elske dette geniale tacotrikset!

Av

Det å spise taco kan være litt sølete, men det er lov og grise litt når man spiser taco, men det er ikke nødvendig.
Det finnes noen tips og triks for å unngå så mye søl.
De fleste har kanskje erfaring med at når du først har tatt en bit av tacoskjellet så har det lett for å dele seg, og mye renner ut.

Bilde: Kilde

For å unngå dette kan du prøve å legge et helt salatblad, gjerne isbergsalat, i bunnen av skjellet før du tar opp i alle de andre ingrediensene.

Dette vil bidra til å holde maten på plass selv om skjellet sprekker.
Er du en av dem som liker taco lefse, så har du kanskje oppdaget at det hender at det tyter i ut i motsatt ende, og det er spesielt vanskelig for barna og det blir masse griseri, men det finnes en måte å unngå det dette.


Evelina Olsson har delt et herlig tips på Facebook i gruppen «Husmors tips, gamla som ny»

Bilde: Kilde

Og dette er virkelig genialt, alt du trenger er en liten «poseklemme» som du setter nederst på lefsen, og vips så kan barna spise uten å søle. Og ut i fra kommentarer som ligger på siden så er det flere som syns dette er helt genialt.

Et lite triks til slutt!
Det kan være vanskelig å holde i skjellet og få alt fyllet på plass nedi, mens det finnes et stødig tips. Bruk en gaffel for å holde skjellet rolig mens du fyller.


Del gjerne denne artikkelen og disse supre triksene med dine taco-elskende venner!

LES OGSÅ: Du vil aldri lage kanelsnurrer på en annen måte  – etter du har sett dette!Forsidebilde:  Evelina Olsson / Facebook

Relaterte artikler