10.7 C
Oslo
torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterKjendis«Ullared» - Ola-Conny Wallgren avslører ny gladmelding - som alle burde få...

«Ullared» – Ola-Conny Wallgren avslører ny gladmelding – som alle burde få med seg

- Annonse -

Ola-Conny Wallgren(59) er svensk TV-profil som er kjent for sin deltakelse i den populære TV-serien «Ullared». Siden 2009 har programmet «Ullared» gått på tv i både Sverige og Norge.
I serien følger vi Ola-Conny og hans kollegaer mens de jobber på «Ullared», som er Sveriges største lavprisvarehus.

Ola-Conny er også kjent for å være svært kunnskapsrik når det gjelder ulike produkter og varer som selges på «Ullared». Og han har en karakteristisk og underholdende personlighet som har blitt en favoritt blant seerne på grunn av hans komiske replikker og påfunn.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ola-Conny Wallgren (@olaconnywallgren)

- Annonse -

Nå er han klar for nye spennende utfordringer i Norge med deltakelse i realityserien «Camp Kulinaris», hvor elleve kjendiser skal konkurrere på kjøkkenet om å bli kåret til Norges beste kjendiskokk.
De blir satt på en kulinarisk bootcamp i vakre omgivelser, hvor de må lære og mestre alt fra grunnleggende teknikker til å tilberede avanserte gourmetretter til kritiske og erfarne dommere. De som ikke klarer å imponere dommerne, risikerer å bli sendt hjem fra konkurransen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kjartan Skjelde (@kjartanskjelde)


- Annonse -

Ola-Conny forteller at han lager ofte mat hjemme, men det er vanligvis ikke de mest avanserte rettene han prøver seg på.
«Ikke så profesjonelt» forklarer han. «Jeg har for eksempel aldri kunnet lage saus. Her har jeg har lært mye», sier Ola-Conny til TV 2.
Kjendisene som Ola-Conny skal konkurrere med på kjøkkenet er:
Isak Noor, Trude Drevland, Bård Hoksrud, Ellen Irene Aabol, Rein Alexander, Lydia Gieselmann, Mutta Billah, Maria Montazami, Monica Nyhus, Henrik Elvejord Borg, Raylee Charlotte Kristiansen.

LES OGSÅ: Dette er Else Kåss Furuseth hjerteskjærende ord etter etter NRKs avgjørelse: «Dette er meg som..»

Vi ønsker deltakerne lykke til på deres kulinariske reise i «Camp Kulinaris», som har premiere 27. mars. Del gjerne videre slik at alle dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -