-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisUllared: Ola-Conny har totalt forandret stil - bare vent til du ser...

Ullared: Ola-Conny har totalt forandret stil – bare vent til du ser forandringen

- Annonse -

Ola-Conny Wallgren, kjent fra TV-serien «Ullared», har gjort en stor forandring i utseendet sitt etter at sjefen hans insisterte på at han skulle se mer «butikkvennlig» ut. Han har gått fra å ha langt nisseskjegg til å ha annerledes ansiktshår og ny hårfrisyre.

Serien, som har vært en stor suksess med millioner av seere, har produsert ti sesonger og vises fortsatt som reprises på ulike kanaler. Blant de mest interessante profilene er Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson, som raskt ble kjente for TV-publikummet.

- Annonse -

Deres popularitet førte til at de også fikk sin egen TV-serie, «En sterk reise med Morgan & Ola-Conny», der seerne fikk følge de to vennene mens de reiste og oppdaget verden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ola-Conny Wallgren (@olaconnywallgren)

Nylig var Ola-Conny gjest hos den svenske YouTube-trien JLC for å snakke om sin ønskede julegave – en ny mobiltelefon. I løpet av klippet har Wallgren også diskutert sitt nylige hårmakeover, som var på forespørsel fra sin sjef for å være mer «butikkvennlig». Klippet har allerede fått mer enn 200 000 visninger og har trendet som nummer 15 i Sverige på YouTube.

- Annonse -

I klippet sier han følgende:
– Jeg elsker 70-tallsmusikk. 70-tallet var de beste filmene og musikken. Jeg elsker Clint Eastwood, Steve McQueen, Gene Hackman. Så elsker jeg The Monkees, Slade, Kiss… Så liker jeg moderne musikk også. Jeg er en alteter. Så spilte jeg også mye trekkspill, for jeg elsker folkemusikk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ola-Conny Wallgren (@olaconnywallgren)

Han legger også til dette mens han peker på brystet:
– Ja, jeg prøver å komme tilbake til det igjen. Jeg liker langt hår og langt skjegg. Jeg har hatt et skjegg som har vokst hit.


Her kan du se den kule episden der JLC er på besøk hos kjendisene i Ullared.

Del gjerne videre slik at flere får med seg Ola-Conny sine påfunn.

LES OGSÅ: Dag Otto Lauritzen avslører sin egen juletradisjon: «Tradisjon siden 1997»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -