Annonse

Uker etter at hun hadde født så hun på ultralyd bildene – Da oppdaget hun en utrolig detalj!

Av

Se på disse søte babybildene som er delt av moren Sarah Kelleher Steppling, fra South Carolina, USA.
Lille Michael har bare rukket å bli et par uker gammel men er allerede blitt populær, og har tatt nettet med storm.
Når Sarah så på ultralydbilder etter at Michael ble født, ble hun overrasket over det hun så.
Hun sammenlignet et ultralydbilde med et bilde hun har tatt av Michael etter at han ble født, og det er helt utrolig, for Michael ligger og drømmer og slapper av med hendene over hodet i en avslappet stilling, på samme måte som han gjorde før han kom til verden.

Hans morsomme sovende stilling har ikke gått ubemerket, for mammaen kunne ikke noe annet enn å dele et morsomt sammenligningsbilde på den sosiale nyhetssiden Reddit, hvor det raskt gikk viralt med nesten 85 000 upvotes eller karmapoeng.

Bortsett fra Michaels morsomme sovende stilling med to hender bak hodet, har han også en bestemt rutine når han ammer. Han har en hånd på baksiden av hodet, på en helt avslappet og kul måte.


Sarah har fotografert ham mange ganger og han gjør det samme bestandig under amming.
Det har strømmet inn med positive og hyggelige meldinger til, men noen var litt bekymret for det blå lyset man kunne se under armen til Michael når han lå å sove med armene over hodet.

Bilde: Kilde

«Han hadde uforklarlig hemolytisk anemi og alvorlig langvarig gulsott i den første måneden av livet, og derfor hviler han på det blå lyset i bildet. Det er iPad-dimensjonert lys vi måtte ha rundt ham 24/7 i de første 4 ukene. Vi hadde lege besøk hver 1-2 dag for å overvåke blodet hans, men han tok det som en helt», sa Sarah. Han er helt fin i dag!


Del gjerne denne artikkelen med dine venner slik at andre også kan få oppleve gleden over en helt spesiell avslappet liten gutt som tar livet med ro.

LES OGSÅ: Han tok livet av en ung gravid mamma i en bilulykke – Alt forandres 2 år senere når han møter hennes mann på en parkeringsplass!

Forsidebilde: Facebook kilde

Relaterte artikler