Annonse

Tvillinger blir født for tidlig – 20 minutter senere kommer legen inn og sier «beklager» for det som har skjedd!

Av

De engelske paret Nicola og Todd Bailey ble overveldet av glede da de ønsket velkommen til tvilling døtrene, Quinn og Harper til verden bare etter 33 ukers graviditet.

Nicola jobber som sykepleier og er mor til en 4 år gammel sønn Lucas, og hun visste hvor viktig det var av å følge opp rutinemessige tester og skanninger mens hun var gravid. Ingen av testene viste noen indikasjon på Down syndrom

”Jeg hadde en merkelig følelse ettersom jeg ble større mye raskere enn under min første graviditet», sa Nicola, og la til at hun i tillegg følte seg veldig dårlig, rapporterer Inside Edition.


Bilde: Youtube skjermbilde

Vannet gikk i uke 32, men de klarte å stoppe sammentrekningene og jentene fikk bli i magen en uke lengre.
Når Harper ble levert, husker Nicola at legen sier «Beklager» etter at testene bekreftet at Harper faktisk hadde Downs syndrom.

 

Bilde: Youtube skjermbilde

«Men så snart jeg så dem, smeltet mitt hjerte», fortalte hun Inside Edition. «De var begge så vakre.»

 

Bilde:  Youtube skjermbilde

Nå er Nicola og Todd dedikert med å spre bevissthet om Downs Syndrom. Fordi Harper ble født med et hull i hjertet – en vanlig tilstand for babyer født med Downs syndrom – vil hun sannsynligvis gjennomgå hjerteoperasjon når hun blir 6 år gammel.


Se videoen om tvillingene her:

Del videre denne fine historien, også for å spre budskapet og øke bevisstheten rundt downs syndrom.

LES OGSÅ: Hun er Cheer leader med Downs syndrom! Noen av spillerne så hun ble mobbet, de gav mobberne en lærepenge de sent vil glemme! 

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler