Annonse

TV stjernen MacGyver har blitt 70 år – Slik ser han ut i dag!

Av

Richard Dean Anderson, alias «MacGyver» rullet over alle verdens TV-skjermer fra 1985 til 1992.
Serien omhandlet den snarrådige og oppfinnsomme agenten Angus MacGyver som arbeidet for en stiftelse kalt Phoenix Foundation.

Det gikk til sammen syv sesonger av kult-serien “MacGyver”.
«MacGyver» var en tusenkunstner når det gjaldt å kunne lage nyttige verktøy ut av hvert element for å unngå farlige situasjoner.
I serien fikk en mann hjerteinfarkt og MacGyver bygget en hjertestarter fra en mikrokabel og to lysestaker.
Angus MacGyver, klarte alltid å komme seg ut seg fra enhver situasjon, uansett hvor vanskelig den var, og dette har gjort 70 års- jubilanten verdensberømt.


Richard Dean Anderson mener MacGyvers beste oppfinnelse var:
«Et mikrofly, laget av bambus og en slags motor, og så videre. Gutta i «Mythbusters» (tv-program på Discovery Channel) prøvde faktisk å bygge den, og greia veide så mye at den bare gikk gjennom gulvet, og det er det den ville gjort, sa Anderson til TMZ.

Bilde: Wikipedia Commons

23. januar 2020 fylte han 70 år, og han lever i dag litt annet liv. Han bor nær Los Angeles, men skal tilbringe det meste av sin tid i sitt hjem i Vancouver, Canada, og på hytta i Minnesota.
De siste årene har han vært veldig aktiv innen miljøorganisasjoner over hele verden. Han er medlem av Board of Advisors for Sea Shepherd Conservation Society og har jobbet med Earth Rivers Expeditions.

Del gjerne videre for å gratulerer han med 70 års dagen. Hvem av dine venner kjenner du som så på den populære serien. 


LES OGSÅ: Husker du Tommy og Annika fra Pippi Langstrømpe? Slik ser de ut i dag!

Relaterte artikler