Annonse

Turgåere ser en merkelig veske utenfor stupet – Plutselig hører de et desperat skrik!

Av

En kvinne ble reddet etter å ha falt 30 meter ned fra en klippe i Rancho Palos Verdes, California, USA. Forbipasserende hørte hennes rop om hjelp fra den steinete fjæra nedenfor, opplyser myndighetene.
Sheriff-avdelingen i Los Angeles County mottok rapporter om at det var en kvinne som skrek og trengte hjelp fra stranden, hun hadde tydelig falt fra en turstiene i nærheten.

Redningspersonell fra Los Angeles County brannvesen og lensmannens nødetat rykket øyeblikkelig ut for å bringe kvinnen i sikkerhet.

Kvinnen(32) var alene på tur og falt nedover klippen og hadde ingen mulighet for å komme seg opp igjen på egen hånd.
Turgåere hørte hennes skrik om hjelp, men de hadde ingen muligheter for å hjelpe henne, så de ringte nødtelefonen.
En redningsaksjon ble straks satt i gang for å hjelpe kvinnen.


Videoen fra Los Angeles County Sheriff’s Department’s viser redningsmannskaper som stiger ned fra et helikopter til den steinete grunnen nedenfor i Palos Verdes for å løfte kvinnen i sikkerhet.
Hun var heldig som slapp unna med lettere skader. Og at noen hørte henne skrike med all vind og støy rundt, forteller Doug Kimura fra politiet til NBC News.

Hun behandles for tiden på et lokalt sykehus for det som antas å ikke være livstruende skader.
Det er flott å se at vi kan ta vare på hverandre, når vi ser mennesker i nød. Del videre for å hylle redningsmannskapet og de forbipasserende som reddet kvinnen.

LES OGSÅ: Legen forteller at mannen hennes bare har 1 uke igjen å leve – Da tar den gravide kvinnen sitt livs modigste beslutning!


Relaterte artikler