12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisTrude Drevland med trist helsebeskjed etter Camp Kulinaris: «Jeg har... »

Trude Drevland med trist helsebeskjed etter Camp Kulinaris: «Jeg har… »

- Annonse -

Trude Drevland, tidligere ordfører i Bergen og nåværende deltaker i årets sesong av «Camp Kulinaris», har avslørt at hun har måttet ty til smertelindrende midler hver dag under innspillingen av programmet etter flere fall og ryggsmerter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trude Drevland (@trudedrevland)

- Annonse -

Drevland forteller at hun har falt flere ganger under innspillingen av matprogrammet, og at hun slo hoften ganske kraftig under det første fallet på vei opp trappen til kjøkkenet. Til tross for smertene og ryggplagene, har hun ikke latt det stoppe henne fra å delta i programmet.

«Jeg har vært med på alt og har aldri gitt meg. Jeg har vært med folk som har inspirert meg og det tar jeg med meg videre i livet,» sier Drevland.

Drevland har også utviklet sterke vennskap under konkurransen, spesielt med Henrik Borg, som hun sier er det beste som har hendt henne. Hun har også blitt omtalt som en slags mor for de andre deltakerne, da hun passer på at alle har kontroll og sier fra når ting er ugreit, skriver TV 2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trude Drevland (@trudedrevland)

- Annonse -

«Jeg er rimelig direkte og sier ganske klart i fra når jeg synes ting er ugreit. Men jeg har alltid prøvd å si det med kjærlighet, men det meste har vært fortjent,» sier Drevland.

Til tross for noen opphetede øyeblikk og at hun kan være et gnagsår på å ha oversikt, har Drevland hatt en positiv opplevelse på programmet og sier at hun tar med seg erfaringene videre i livet.

LES OGSÅ: Jamie Olivers 12 år gamle sønn går i pappas fotspor –  bare vent til du ser likheten

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -