10.7 C
Oslo
torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterKjendisTrude Drevland åpner opp om med ærlige ord - om den utrolige...

Trude Drevland åpner opp om med ærlige ord – om den utrolige tøffe tiden

- Annonse -

TV-profil og tidligere politiker Trude Drevland(75) var ordfører i Bergen fra 2011 til 2015 og spilte en sentral rolle i byens utvikling i løpet av sin tid i embetet. Som ordfører jobbet hun hardt for å fremme Bergen som en attraktiv by for turister, næringsliv og innbyggere.
Trude Drevland bokstavelig talt danset seg inn i folks hjerter i 2017, som den eldste deltageren i «Skal vi danse» på TV 2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trude Drevland (@trudedrevland)

- Annonse -

Trude Drevland er også for tiden aktuell i årets sesong av «Camp kulinaris». Hun ble omtalt som en slags mor for deltakerne, med sjarm, kunnskap og dedikasjon holdt hun orden på gjengen.
«Jeg er rimelig direkte og sier ganske klart ifra når jeg synes ting er ugreit. Men jeg har alltid prøvd å si det med kjærlighet, men det meste har vært fortjent», sier Trude mens hun ler, ifølge TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trude Drevland (@trudedrevland)

I 1981 flyttet Trude og hennes ti år gamle sønn til Bergen, hvor hun begynte å jobbe som sykepleier på Fyllingsdalen sykehjem. Året etter møtte hun kjendisadvokaten Odd Drevland, som hun giftet seg med kort tid etter.
Etter 34 år som ektepar valgte paret å gå fra hverandre etter en turbulent tid som var preget av juridiske problemer for begge.

- Annonse -

Odd Drevland ble i august 2015 dømt til fengsel i to år og ti måneder for grovt økonomisk underslag, dokumentforfalskning og grovt bedrageri.
Samme år ble Trude Drevland siktet for korrupsjon etter å ha vært ordfører i fire år.
«Jeg unner familien min å få tilbake moren sin, understrekte Drevland til VG den gang, når alt sto på som verst.
Etter fire år med ordførerkjedet rundt halsen, ble hun i siktet for korrupsjon i 2015. Året etter ble saken henlagt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trude Drevland (@trudedrevland)

I et nylig intervju forteller Trude at hun ikke hadde trodd at hun skulle være der hun er i dag, etter alle nedturene hun har vært gjennom.
«Men det jeg visste var at jeg ikke kunne fortsette å være deprimert hele livet. Det å være bitter er noe av det minst kledelige jeg vet om. Det var en uaktuell problemstilling for meg. Og da var det bare å si ja til livet», forteller Trude ifølge Hjemmet.


På tross av nedturene og turbulente perioder har Trude Drevland fortsatt å si ja til livet og bevist sin evne til å reise seg igjen og inspirerer andre med sitt mot og utholdenhet!

Del gjerne videre slik at flest mulig av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Maud Angelica overrasket alle da hun barberte håret –  Bare vent til du ser henne uten hår

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -