-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterTrond Giske og Haddy Njie åpner opp om den hjerteskjærende hendelsen

Trond Giske og Haddy Njie åpner opp om den hjerteskjærende hendelsen

- Annonse -

Trond Giske og Haddy Njie, et par kjent i Norge for deres roller i politikk og underholdning, har møtt utfordringer både i det offentlige liv og privat. De har vært sammen i nesten ti år og har to døtre, Maria og Anna. Paret giftet seg i 2019 i en storslått seremoni i Nidarosdomen.

Lykkelige, heldige meg. Ja, sa Haddy, til å bli en familie med Una og meg. Ja, sa hun, til å få barn med meg. Ja, sa…

Publisert av Trond Giske Fredag 24. september 2021

Trond Giske, er en profilert AP-politiker og har opplevd turbulente tider siden 2017, med anklager om upassende oppførsel og tilbaketrekkelse fra politikken, men har fortsatt å være aktiv i lokalpolitikken.
Han leder Arbeiderpartiets lokallag i Nidaros, som har vokst betydelig under hans ledelse.

Tusen takk for hundrevis av hyggelige hilsner etter NRK Debatten, det varmer! Og velkommen til alle som har meldt seg…

Publisert av Trond Giske Fredag 11. november 2022

- Annonse -

Haddy har også håndtert offentlig oppmerksomhet og har deltatt i musikaler og skrevet en bok om saken rundt ektemannen. I en vanskelig periode ble Haddy gravid, men tragisk nok mistet de det ufødte barnet noen uker etter en sykehuskontroll.
Med støtte fra medlemmer av Nidaros lokallag, lanserte Trond Giske nylig sin bok «Verdt å slåss for» i Folkets Hus i Trondheim. En bok som gir innblikk i både hans politiske og personlige liv, og tar leserne med på en reise gjennom de utfordrende årene han og familien har opplevd.

Lise Fjeldstad avslører den dype sorgen etter det triste som skjedde: «Smerten som kom..»

I et av de mest rørende kapitlene dykker han dypt inn i den tøffe perioden hvor han ble gransket av media og politiske motstandere.

Da er «Verdt å slåss for» lest inn som lydbok. Dette er boka for alle som mener Norge trenger et sterkt sosialdemokrati…

Publisert av Trond Giske Lørdag 11. november 2023

- Annonse -

Gjennom dette stormfulle farvannet var Haddy, hans partner, en konstant kilde til støtte. I denne tiden opplevde paret en uventet glede da Haddy ble gravid. Dessverre ble denne lykken brutalt avbrutt noen uker senere under et sykehusbesøk, hvor de fikk den knusende nyheten om at de hadde mistet sitt ufødte barn.

«Det var ikke lenger liv i magen. Det spirende livet var dødt. Var det alt vi hadde vært gjennom? Var det belastningene og bekymringene? Eller var det naturens gang? Vi vil aldri få vite», skriver Giske i boken ifølge Se og Hør.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Se og Hør (@seoghoer)


Tapet av deres ufødte barn er en påminnelse om livets skjørhet og de personlige utfordringene mange møter bak offentlige fasader. For Trond Giske og Haddy Njie representerer denne perioden en dypt privat sorg, men også en styrke i deres fellesskap og samhold. Deres historie, som er så ærlig delt gjennom Giskes bok, berører på et menneskelig nivå, og minner oss om betydningen av støtte og forståelse i vanskelige tider.

LES OGSÅ: Publikum blir elleville da jenta starter å spille den gamle klassikeren!

Vi sender mange klemmer og hjerter til dem begge. Det er modig at de tørr og dele dette med oss alle. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -