Annonse

Triste nyheter for Samuel Massie og hans bestefar!

Av

Samuel Massie er ikke som andre gutter på sin alder, han har virkelig satt sitt navn på kartet.
Han ble virkelig kjent da han mønstret på båten til Jarle Andøy. Men det har ikke vært stille fra den glade bergenseren.

Han bestemte seg for å ta med sin bestefar på spennende turer, for å gi han en opplevelse for livet.
De har hatt tusenvis av seere har fulgt med når Samuel tok med seg sin bestefar på reise.
Her ser du et bilde han delte da de tok en helsesjekk på bestefar før tur.

Nå har det vært planlagt at de skulle på en ny tur, men det gikk ikke helt etter planen.
Så nå har de valgt og utsette den nye turen, men dette er ikke grunnet bestefarens helse.
Denne gangen er det Samuel som har møtt på helsemessige utfordringer.


Bestefaren til Samuel, Arne Ulvolden har vært åpen om at han har en kreftsykdom. Disse reisene med barnebarnet har vært som medisin for han, har han sagt tidligere. Dette er bildet Samuel delte etter de hadde vært på forrige tur sammen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Etter noen lange dager er vi endelig hjemme – god og sliten. For et løp det har vært. De siste 3 månedene har gått til å prøve å sette sammen alt denne gamle mannen og mrg har opplevd de siste 5 årene. Og fra å gå fra å være en gammel mann som kun så tilbake på livet som hadde vært er forandringen stor til den mannen som vedsiden av meg nå står og stadig ser fremover, og er på utkikk etter å skape nye minner og opplevelser. Det har vært en enorm læringsprosess både å reise med denne mannen og å redigere alt så der har passet inn på skjermen i ettertid. Og jeg synes det er nydelig å se hvordan folk tar til seg bestefars nye livsmot og relaterer til eget liv og relasjoner. Tusen takk bf for nydelig tur – nå skal dressen av og badebuksen på – også skal snart komme meg ut til bestefars øy i havgapet og la de nære ting inspirere meg. Og hvem vet – kanskje bf ikke er ferdigdrømt 😉 Tusen takk!!!!

Et innlegg delt av Samuel Massie (@samuelmassie)

Foredrag med bestefar
Når han for noen dager siden var på foredrag sammen med sin bestefar, så skjedde det plutselig noe overraskende.
I en god stund hadde ikke Samuel følt seg bra, det gikk så langt at han plutselig begynte å spy blod. Det var da han ble innlagt på Ålesund sykehus.

Heldigvis for Samuel så gikk det veldig bra, og da han ble skrevet ut delte han en oppdatering med sine fans på Instagram.
Dette er hva han skrev i oppdateringen:


«Skrevet ut!»
Etter å ha spydd blod i noen dager sammen med «pjusk» form ble jeg innlagt på akutten på Ålesund sykehus igår kveld.
Med fantastisk legehjelp fra både her og Sandnes igår og forrigårs er vi blitt enige om at foredraget til meg og bestefar i Kolbotn Kulturhus ikveld kan gjennomføres, og jeg føler meg herved i toppform!

Det er alltid en vanskelig balansegang med alt man ønsker å få gjort her i livet, samtidig som man må ha med seg helsen og kroppen underveis.
Det er fort gjort å tenke kortsiktig og hva ønsker jeg å få til i akkurat dette øyeblikket, mens er man smart så er langsiktig tenkning, både i arbeid, helse og relasjoner det jeg tror man kan høste best av. 
Den balansegangen mellom å hvile idag for å komme sterkere tilbake imorgen er noe jeg skal fortsette å se på med undring, men jeg kan hverfall konkludere med at jeg har fått hvilt idag og kommer sterkt tilbake ikveld! 😀
Som dere ser på bildet har jeg begynt «utskriviningen» allerede men om alt går bra så skrives jeg forhåpentligvis ut om noen timer her i vakre Sunnmøre.

Nok en takk til norsk helsevesen som virkelig har tatt meg godt imot slik at nye planer for fremtiden kan legges! «

 

Se dette innlegget på Instagram

 

«Skrevet ut!» Etter å ha spydd blod i noen dager sammen med «pjusk» form ble jeg innlagt på akutten på Ålesund sykehus igår kveld. Med fantastisk legehjelp fra både her og Sandnes igår og forrigårs er vi blitt enige om at foredraget til meg og bestefar i Kolbotn Kulturhus ikveld kan gjennomføres, og jeg føler meg herved i toppform! Det er alltid en vanskelig balansegang med alt man ønsker å få gjort her i livet, samtidig som man må ha med seg helsen og kroppen underveis. Det er fort gjort å tenke kortsiktig og hva ønsker jeg å få til i akkurat dette øyeblikket, mens er man smart så er langsiktig tenkning, både i arbeid, helse og relasjoner det jeg tror man kan høste best av. Den balansegangen mellom å hvile idag for å komme sterkere tilbake imorgen er noe jeg skal fortsette å se på med undring, men jeg kan hverfall konkludere med at jeg har fått hvilt idag og kommer sterkt tilbake ikveld! 😀 Som dere ser på bildet har jeg begynt «utskriviningen» allerede men om alt går bra så skrives jeg forhåpentligvis ut om noen timer her i vakre Sunnmøre. Nok en takk til norsk helsevesen som virkelig har tatt meg godt imot slik at nye planer for fremtiden kan legges! #Ålesund #sykehus #akutten #blodtrykl som en gamling #turne med #samuelogbestefar #kolbotnkulturhus #parkenKulturhus #sandnesKulturhus Alfie for ung til å stryke med, aldri for gammel for å leve 😀 #foredrag #kunstenåleve

Et innlegg delt av Samuel Massie (@samuelmassie)

Nå har han delt et nytt bilde til fansen, og denne gangen holder han en tommel til siden.
Og det betyr at han og bestefaren må avlyse den planlagte turen.
Det har nå kommet fra at Samuel sin helse ikke har vært så bra i det siste. Samuel har fått rifter i tarmen og i magesekken, og dette er grunnen til at turen må vente. Nå må han bare holde seg i ro en stund melder Se og hør. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Tommel sidelengs. Innimellom må man tenke MARATON og ikke SPURT Tur med bestefar utsatt litt inntil videre #KommerSterkereTilbake

Et innlegg delt av Samuel Massie (@samuelmassie)

Han har også sagt til Se og hør at det ofte er han som må vente på bestefaren og helsen hans, men nå er det motsatt.

Vi ønsker deg riktig god bedring Samuel, håper du snart blir bra igjen så du og din bestefar kan reise på tur igjen sammen.  Legg igjen et hjerte for å ønske han god bedring.

LES OGSÅ: Samuel Massie sørger etter tapet: Han har betydd uendelig mye for meg i mitt liv!

Forsidebilde: Instagram skjermbilde / samuelmassie

Relaterte artikler