15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisTrist beskjed for Helene Olafsen og Jørgen Nilsen - de hadde et...

Trist beskjed for Helene Olafsen og Jørgen Nilsen – de hadde et håp

- Annonse -

Helene Olafsen har blitt godt kjent etter at hun var med i Skal vi danse, og i etterkant var programleder for Senkveld sammen med Stian Blipp.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Helene Olafsen (@heleneolafsen)

- Annonse -

I Skal vi danse møtte hun sin utvalgte Jørgen Nilsen, og de har siden den gang blitt et veldig populært kjendispar. Sammen har de nå fått 2 barn, og har startet reisen på livet sammen.

Når man etablerer familie, så er det naturlig nok et steg på reisen å kjøpe bolig.
I 2019 så kjøpte paret en bolig sammen på Malmøya i Oslo. Dette var virkelig drømmehuset for dem begge, med en prislapp på 15.9 millioner i følge prisantydningen.
De har totalt 150 kvm og boltre seg på, og det kommer godt med når de nå har blitt 4 i familien. De er også en egen privat strandsone på 15 meter. Til eiendommen følger det med et lysthus, badehus og en egen brygge.

De har vært flinke og pusset opp store deler av huset, og det krever nok sitt når det er så stort. De har delt jevnlig med alle sine følgere i sosiale medier.

- Annonse -

Nå har de fått den triste beskjeden fra Statsforvalteren i Oslo og Viken, om at de må fjerne båthuset og bryggen. Dagbladet skriver at Statsforvalteren har kommet frem at tiltakene som på eiendommen var ulovlige.

Da de kjøpte huset visste de om tiltakene på tomten, men de håpet og få beholde noe av det. Ingeborg Sæveraas, i advokatfirmaet Lønnum DA, har sagt følgende til dagbladet:

– De har jo kjøpt et hus med disse tiltakene og hadde håpet å få beholde det, men er tross alt glade for det de får beholde, sier parets advokat.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Helene Olafsen (@heleneolafsen)

Det er dessverre slik at plan- og bygningsloven må følges, og at det alltid er nåværende eier som er ansvarlig for tiltakene i følge bygningslovgivningen.


Kjedelig at det ble slik, men vi håper familien fortsatt kan få nyte den herlige tomten og huset de har kjøpt. La oss sende mange gode og varme klemmer til Helene og Jørgen. 

LES OGSÅ: Jan Thomas avslører det dramatiske valget – om seg selv og Harlem Alexander: «Vi har…»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -