Annonse

Trine Rein deler ny oppdatering til alle: «Her kommer en litt «bitter» melding til dere»

Av

Trine Rein(49) er en Norges beste kvinnelige artister med internasjonal suksess. Hun har solgt mer enn en million plater.
Hun er gift med eventyrer og TV-profil Lars Monsen som hun møtte på utdelingen av Friluftsprisen på Raufoss, der Trine Rein sto på scenen og Lars Monsen var en av de som fikk utdelt en pris.

Trine deler ofte små og store hendelser med fans i sosiale medier. Nå har hun kommet med en ny oppdatering på Instagram hvor hun forteller at hun planlegger en helt ny forestilling siden det har vært flere utfordringer på grunn av Coronarestriksjonene.

«Her kommer en litt «bitter» melding til dere som følger meg på nyhetsbrevet mitt😉Denne uken har jeg planlagt å lansere en helt ny forestilling, og dere som mottar nyhetsbrevet mitt vil få et eksklusivt tilbud på denne først. På grunn av alle Covid-19 restriksjonene har vi støtt på noen utfordringer med å få til salkartet, og jeg får derfor ikke lagt ut billettene som opprinnelig tenkt.
Det jobbes iherdig i kulissene, og jeg lover å sende ut det samme tilbudet så snart vi har alt klart. Da er det først til mølla som gjelder, og du får kun dette tilbudet dersom du følger nyhetsbrevet mitt»


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Her kommer en litt «bitter» melding til dere som følger meg på nyhetsbrevet mitt😉 Denne uken har jeg planlagt å lansere en helt ny forestilling, og dere som mottar nyhetsbrevet mitt vil få et eksklusivt tilbud på denne først. På grunn av alle Covid-19 restriksjonene har vi støtt på noen utfordringer med å få til salkartet, og jeg får derfor ikke lagt ut billettene som opprinnelig tenkt. Det jobbes iherdig i kulissene, og jeg lover å sende ut det samme tilbudet så snart vi har alt klart. Da er det først til mølla som gjelder, og du får kun dette tilbudet dersom du følger nyhetsbrevet mitt. Ønsker du å melde deg på kan du gjøre det via min offisielle webside. Vi kommer sterkere tilbake, og jeg beklager forsinkelsen!😅🎶 ENG: My apologies for having to postpone the launching of my new show due to the Covid-19 restrictions. I’ll be back soon!😊🎶 Rocksport Booking

Et innlegg delt av Trine Rein Official (@trinerein)

Vi ønsker henne lykke til med ny forestilling! Vi gleder oss til å se deg på scenen igjen! 

LES OGSÅ: Kvinnen nyter livet i sin minicampingvogn, bare vent til du ser innsiden!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / trinerein/


Relaterte artikler