-11.3 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemNyheterKjendisTrine Rein åpner opp om den triste hendelsen - dette sier hun

Trine Rein åpner opp om den triste hendelsen – dette sier hun

- Annonse -

Artist Trine Rein(51) har mer en 25 år bak seg som internasjonal artist og er en av Norges mest erfarne scenekunstnere, både som sanger og låtskriver.
Trine Rein har lagt utallige forestillinger, turneer og konserter bak seg i årenes løp. Hvert år turnerer hun med sin egen førjulskonsert, «Julegaven» sammen med Adrian Jørgensen(30) i norske kirker landet rundt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trine Rein Official (@trinerein)

- Annonse -

I et intervju med TV2 forteller Trine at hun er bekymret over norsk kulturbransje hvor mange sliter med å selge billetter
«Vi må våge å snakke om det også når det ikke går bra. Ikke bare late som at alt er i skjønneste orden. Nå er vi i en helt ekstrem situasjon. Hvis man ikke får formidlet det ut, at om dere ikke kjøper billetter til arrangementer og aktører dere liker, så kan vi med stor sikkerhet forsvinne», sier Trine Rein.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trine Rein Official (@trinerein)

I fjor måtte deler av jule turneen avlyses og i 2020 var det ikke mulig å gjennomføre konserter i det hele tatt på grunn av pandemien.
Økonomisk sett var det en vanskelig tid for mange og Trine var en av dem som forsøkte å finne andre oppgaver for sikre seg noe inntekt.
«Det var rart i 2020 da det ikke var turnè. Da reiste jeg i stedet rundt i Norge som en del av popup-bransjen. Jeg reiste rundt med en popup-butikk og «solgte trusene til mannen min». Godt de ikke var brukt», forteller Trine.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Trine Rein Official (@trinerein)

- Annonse -


Det var fint å få reise rundt og vise fram kolleksjonen hans. Og hadde jeg ikke kunnet gjøre dette, hadde jeg vært konkurs som artist. Jeg følte meg veldig heldig», sier hun.
Nå gleder hun seg til julekonsertene rundt i landet, og å få dele budskapet som ligger i «Julegaven»:
«Julegaven» bygger på en veldig spesiell opplevelse jeg hadde på begynnelsen av 2000-tallet i Los Angeles. I en kirke opplevde jeg en kjærlighet som var helt eksepsjonell. Jeg tenkte at det her kunne bare være Gud. Det var en skjellsettende opplevelse, som på mange måter har definert livet mitt etterpå», sier Trine Rein.

Vi ønsker Trine Rein med ensemble lykke til med årets julekonsert!
Del gjerne videre slik at flere får med seg denne oppdateringen. 

LES OGSÅ: 4-åringen blir helt knust når familiehunden dør! Hun sender brev til Gud og 3 dager senere får hun svar!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -