Annonse

Tragisk hva som skjedde da Anden prøvde å redde sin beste venn, Apekatten!

Av

Anden hadde en bestevenn, og det var denne apen. Anden så sin bestevenn fare, og reagerte kjapt for å hjelpe han. Det som er tragisk med hele denne historien, er at begge to død av elektrosjokk!

I følge  MY Youth Animal Rights and Welfare sin facebook side, så lekte Apekatten rundt og hadde det veldig gøy. Den anten ikke faren som lå foran ham, det lå tilfeldigvis en strømkabel langs bakken. Apen var veldig nyskjerrig og ville finne ut hva dette var, så han tok tak i kabelen og fikk umiddelbart strøm igjennom hele kroppen. Han vridde seg i smerte og skrek av full hals, han klarte heller ikke å slippe kabelen som førte tusenvis av volt igjennom kroppen hans.

Hans bestekompis anden var like ved, og hørte apen skrek og skrek. Han reagert kjapt for å komme apen til unnsetning, han prøvde å få kabelen ut av hendene hans.
Begge to døde ganske umiddelbart, de døde av et kraftig eletrosjokk. Ikke en gang et menneske hadde overlevd den strømstyrken.©Facebook | MY Youth Animal Rights and Welfare

Disse to søte dyrene hadde levd hele livet sammen, de har kjent hverandre siden de var født. Det tragiske synet møtte eieren noen få minutter etter hendelsen.
Han knakk naturlig nok sammen når han så sine kjøre dyr ligge der døde.


©Facebook | MY Youth Animal Rights and Welfare


Ingen klarer nok å forestille seg hvordan disse dyrene opplevde den tragiske hendelsen.

Eieren er nå knust, og har et stort tomrom i livet. Disse to søte kameratene gjorde virkelig livet rikere på alle måter.
Hvor ofte ser man en Apekatt og en And som er beste venner?Måtte de hvile i fred begge to. 

 

Relaterte artikler