Annonse

Tomas Northug hyller sin storebror med en rørende setning: «Siste sekundering va «husk korr vondt bestefar….»

Av

Etter at Petter Northug bekreftet at ski eventyret er over har det stormet i sosiale medier, og det har kommet mange lykkeønskninger til Petter.

Da Petter sto fram og fortalte at han ville legge opp, var det vanskeligst for han å takke familien, da kom tårene. De har vært en utrolig støtte for han i oppturer og nedturer, spesielt brødrene Even og Thomas. Gjennom brødrene fikk han motivasjon til å satse videre når det sto på som verst.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Gratulerer med 32 årsdagen! 🍰☕️

Et innlegg delt av Tomas Northug (@tnorthug)

Nå har Thomas Northug publisert et ærlig og åpent innlegg på Instagram.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Takk for at du vist mæ vinterveien. Den beskrivelsa du gir av fattern i forhold t dæ, sånn vart æ behandla av dæ – hardt å brutalt. Som regel va det ingen barnevennlige øvelsa du hadd på planen. Men det jor mæ sterk på et anna vis. Du jor sånn at du vant om det va konkurranse, kan ikke kom på en gang at æ fikk fordel handikap t å vinn. Men det gjor at æ bli trigga på det med konkurranse, sjøl om æ følt æ mått grev lenger enn langt for å finn det du fant på skirenn. På NC Granåsen 2009 klart æ å vinn mitt første diatanserenn va du på 7-8 forskjellige plassa for å hei på mæ 2 daga etter TourDeSki. Siste sekundering va «husk korr vondt bestefar hadd det siste timan». Har så my historia fra vinterveien, den va lang. Takk, å værsegod for sprintgullet i Falun 😇 TROND TANDBERG/GETTY IMAGES

Et innlegg delt av Tomas Northug (@tnorthug)

Dette er noe av det han skriver:
«Takk for at du viste meg vinterveien. Den beskrivelsen du gir av fatter’n i forhold til deg, sånn ble jeg behandlet av deg – hardt og brutalt. Som regel var det ingen barnevennlige øvelser du hadde på planen. Men det gjorde meg jo sterk på et annet vis»
«Du gjorde sånn at du vant om det var konkurranse, kan ikke komme på en gang at jeg fikk fordel handikap til å vinne.
Men det gjorde at jeg blei trigga på det med konkurranse, sjøl om jeg følte at jeg måtte grave lenger enn langt for å finn det du fant på skirenn. På NC Granåsen 2009 klart jeg å vinne mitt første distanserenn, du var på 7-8 forskjellige plasser for å heie på meg 2 dager etter TourDeSki. Siste sekundering var «husk korr vondt bestefar hadd det siste timan». Har så my historia fra vinterveien, den var lang.
Takk, å værsegod for sprintgullet i Falun 😇»

Vi ønsker Petter lykke til videre!
Gi en tommel opp for å hylle Petter og hans karriere.

Forsidebilde: Instagram / Skjermbilde og Instagram / Skjermbilde


Relaterte artikler