1.8 C
Oslo
fredag, februar 26, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Tix med hjerteskjærende ord - etter han åpnet seg hos Lindmo: «Jeg...

Tix med hjerteskjærende ord – etter han åpnet seg hos Lindmo: «Jeg har gruet meg veldig lenge..»

- Annonse -

Tix har virkelig tatt landet med storm de siste årene med alle sine fantastiske hits. Han har flere ganger toppet hitlistene med sine fengene låter. Han har truffet en nerve i hos alle med sin kreative og flotte musikk.

Andreas Haugeland, aka Tix har nylig gjestet Lindmo.
Hos Lindmo åpnet han seg og fortalte om den tøffe perioden i hans liv. Det krever virkelig mot og stå frem og fortelle om de sårbare tidene i livet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TIX (Andreas Haukeland) (@tixmusic)

- Annonse -

I programmet fortalte han om ensomheten, og selvmordstankene.
Det var ikke planlagt at han skulle skape en person som het Tix, det bare ble slik.

Det kan virke som suksess kanskje ikke alltid er det viktigste. Det er også viktig å ha det bra med seg selv. For Tix forteller at han kunne stå på scenen og spille for flere tusen mennesker, men da han kom hjem igjen var han helt alene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av LINDMO (@nrklindmo)

- Annonse -

I intervjuet med Lindmo, så kommer det frem at han hadde planer om å ta selvmord den 17. mai 2018. Han forteller at han var på en fest, og plutselig så bare knakk han sammen, skriver NRK.

«Jeg bare drar hjem og har bestemt meg for at nok er nok. Jeg skriver et avskjedsbrev, og så skriver jeg et testamente og så finner jeg en tusj, og så skriver jeg kontaktinfo, alle passordene mine, pinkodene mine på armen min.» skriver NRK. 

Han var utrolig redd, og ble sittende på gulvet å gråte. Det var hans herlige katt Findus som fikk han på gode tanker igjen. Og etter denne hendelsen så kom den sterke låten vi alle har hørt – «Jeg vil ikke leve – men jeg jo vil ikke dø.

Han har valgt å være åpen om dette, i håp om at det kanskje kan hjelpe noen andre som er i en vanskelig situasjon i livet.

Han legger også til:

«Jeg syns det er noe veldig vakkert at ved at ut av min ensomhet så dannes det et fellesskap for så mange andre. Og det vil jeg fortsette med.»

Nå har han delt et innlegg på instagram, etter all responsen han har fått etter åpenheten. Dette er hva han skriver med sine egne ord på Instagram:

«Takk for at dere lyttet til det jeg hadde å fortelle på Lindmo. Jeg har gruet meg veldig lenge, fordi dette er såpass nær fortid. Og jeg sier ting man «ikke burde» si høyt, slik som TIX ofte gjør. Men jeg vil ikke være en fyr som sitter på Hver Gang Vi Møtes om 10 år og prater om den tunge tiden for altfor lenge siden. For hvem hjelper egentlig det? Jeg vil prate om det akkurat nå, når jeg faktisk står midt oppi det og mens det fortsatt er vanskelig. For det er da det virkelig hjelper folk. Men det er desto mer krevende. Fordi for meg er det ikke det å snakke om ting som er vanskelig. Det som er vanskelig er at jeg selv «ødelegger» eller bryter ned litt av det imaget jeg har skapt rundt TIX. Og det er skummelt. For det imaget er så sterkt, så tydelig og en så stor del av livet mitt. TIX er jo livsverket mitt. Men jeg tar rollen som forbilde på høyeste alvor. Og med ærefrykt. Det er så viktig med åpenhet, både for å fjerne stigma, for å inspirere og for å trøste. For noen hjelper det bare å høre at man ikke er alene. Og for andre kan det kanskje motivere deg til å tørre å prate om vanskelige ting. Det å tørre å prate om ting er første steget, og du trenger ikke engang vite sikkert hva du føler. Bare begynn å prat, så kommer folk til å lytte. For det er først da du får utfordret og sortert dine egne tanker. Som jeg sa i intervjuet: Jeg vet jeg er en viktig del av soundtracket til manges liv, og det er den største æren jeg tror jeg kommer til å få oppleve som musiker i løpet av mitt liv. For selv når det kommer til partylåtene: For veldig mange der ute, så er det nettopp disse låtene som er sååå viktige for å komme seg gjennom/unnslippe den tunge hverdagen. Jeg elsker TIX. Og jeg elsker dere. Og jeg leser alle meldingene dere sender. Alle. Nå begynner kanskje en del av låttekstene å gi mer mening? Nå skal vi ut av mørket, og jeg begynner allerede i morgen på MGP. Takk for den plassen dere har gitt meg i livene deres. Husk: Enten går det bra, ellers går det over❤️ »

Han har også lagt ut et fint bilde der han sitter ved et piano.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TIX (Andreas Haukeland) (@tixmusic)

Vi hyller deg Andreas for din åpenhet, det er så sterkt å stå frem å fortelle en slik historie fra sitt eget liv. Du er en helte superhelt i våre øyne. Det er viktig, og det kan virkelig være til hjelp for noen som trenger å høre din historie akkurat nå.

Her kan du se deler av intervjuet:

La oss hylle Andreas ( Tix) for hans mot og åpenhet. 
Del videre hans ord, slik at alle får med seg dette. Vi har ingen å miste.

Her kan du høre alle låtene til Tix på Spotify.  

Det er viktig å søke hjelp om du føler at du trenger noen å snakke med. 
Er det en akutt situasjon anbefales det at du umiddelbart kan du ringe legevakten eller til nødsentralen på 113. 

Det finnes også mange andre alternativer der du kan få hjelp:


Kirkens SOS – (åpent 24/7): Ring 22 40 00 40
Kirken SOS har også en chat, der du kan kontakte dem anonymt: Klikk her. 
Mental Helses Hjelpetelefon (åpent 24/7): Ring 116 123.

LES OGSÅ: Märtha Louise deler hjerteskjærende ord – Ett år etter Ari sin bortgang: «Vi kan ikke unngå det…..»

Forsidebilde: Nrk/ skjermdump

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Han hører merkelige lyder fra stuen og setter opp skjult kamera – Det han oppdager er vanvittig!

Tror du kattens mjauing og purring bare er tilfeldig lyder? Tenk igjen. Katten kommuniserer...

3-åringen leser for sin døve bror med tegnspråk – Bare vent på det herlige øyeblikket!

Alle husker sikkert hvordan et er å ha brødre og søstre i hus. Det...

Hva er Clubhouse? Dette er 5 ting du må vite om den nye appen!

Sosiale medier har virkelig kommet for å bli, og stort sett har dette kun...

Birgit Skarstein med sterke ord for det nye året: – «Ting er litt tøft…….»

Birgit Skarstein har virkelig vunnet alles hjerter da hun deltok i høstens Skal vi...

70-åringen får en utrolig makeover – begynner å gråte da hun ser seg selv i speilet!

Håret ditt betyr mye, det kan være fantastisk eller det kan ødelegge det generelle...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -