12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisTina Turner hylles av de store stjernene etter dødsfallet!

Tina Turner hylles av de store stjernene etter dødsfallet!

- Annonse -

Tina Turner(83), en av de mest ikoniske og innflytelsesrike artistene gjennom tidene, har etterlatt en utryddelig arv innen musikkverdenen. Hennes kraftige stemme, energiske opptredener og bemerkelsesverdige suksesshistorie har gjort henne til en elsket og respektert figur.

«Tina Turner «Dronningen av Rock’n Roll døde fredelig i dag i en alder av 83 år etter lang tids sykdom i sitt hjem i Kusnacht nær Zürich, Sveits», kunngjorde Sky News onsdag kveld. Tina Turner ble født som Anna Mae Bullock 26. november 1939 i Nutbush, Tennessee i USA. Hun begynte sin karriere som vokalist i bandet til Ike Turner på 1950-tallet og ble senere hans kone. Sammen dannet de den legendariske duoen «Ike & Tina Turner,» og sammen revolusjonerte de musikken med sin unike blanding av rock, soul og R&B.

- Annonse -

I 1976 forlot Tina sin voldelige ekteskapelige situasjon og startet sin solokarriere. Hennes første soloalbum, «Private Dancer» fra 1984, ble en enorm suksess og et vendepunkt i hennes karriere. Albumet inneholdt hitsingler som «What’s Love Got to Do with It,» «Better Be Good to Me» og tittelsporet «Private Dancer».
Tina Turner ble anerkjent for sin utrolige vokalprestasjon og scenenærvær, og hun vant fire Grammy Awards for albumet.

Etter suksessen med «Private Dancer» fulgte en rekke andre suksessfulle album, inkludert «Break Every Rule» (1986), «Foreign Affair» (1989) og «Wildest Dreams» (1996).
Hennes musikk spente over ulike sjangre, og hun var kjent for å levere kraftfulle og følelsesladde tolkninger av låter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Turner (@tinaturner)

- Annonse -

I 1991 ble Tina Turner innlemmet i «Rock and Roll Hall of Fame», og hun har mottatt en rekke ærespriser og anerkjennelser for sitt bidrag til musikkverdenen. Hun har solgt over 200 millioner album på verdensbasis, og hennes innflytelse kan fortsatt merkes i dagens musikk.
I tillegg til sin bemerkelsesverdige musikkarriere har Tina Turner også blitt anerkjent for sin inspirerende livshistorie. Hun har vært åpen om sine utfordringer, både personlig og profesjonelt, og har vist et eksempel på styrke og mot for fans over hele verden.

Siden nyheten om hennes bortgang nådde offentligheten, har musikkverdenen sørget over tapet av denne eksepsjonelle artisten.
DJ-en og superstjernen Kygo uttrykker sin sorg og respekt for Tina Turner i en siste hilsen på Instagram.

«Hvil i fred til en av de sanne store @tinaturner ❤ du var en stor inspirasjon for så mange mennesker i flere tiår, inkludert meg!
Jeg ble beæret over å gjøre en remiks av «What’s Love Got To Do With It» tilbake i 2020, og det vil alltid være et høydepunkt for meg i karrieren min.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kygo (@kygomusic)

Mick Jagger hyller ikonet og sørger over tapet av henne i et siste hilsen på Instagram.
«Jeg er så lei meg for at den fantastiske Tina Turner har gått bort. Hun var virkelig en utrolig talentfull artist og sanger. Hun var inspirerende, varm, morsom og sjenerøs. Hun hjalp meg så mye da jeg var ung, og jeg vil aldri glemme henne.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mick Jagger (@mickjagger)


Diana Ross er også dypt preget etter å ha mistet en kjær venninne som betydde mye for henne.
«Sjokkert. Trist. Sender kondolanser til Tina Turners familie og kjære,»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ms Ross ✨ (@dianaross)

Disse hjertefølte ordene fra musikkverden fanger essensen av hva Tina Turner representerte for mange mennesker.
Hennes musikalske arv vil fortsette å være en kilde til inspirasjon og beundring for kommende generasjoner, og minnet om hennes utrolige talent og betydning vil leve videre i musikkens verden for alltid.

LES OGSÅ: Marion Ravn avslører familieforøkelse –  så stas!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -