10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisTina Turner er død - ble 83 år gammel

Tina Turner er død – ble 83 år gammel

- Annonse -

I en alder av 83 år har musikkverdenen mistet en av sine mest innflytelsesrike stemmer. Tina Turner, en pioner innen rock’n’roll og et eksempel for mange, har sovnet stille inn i sitt hjem i Zürich, Sveits, der hun har bodd siden 2013. Nyheten om hennes bortgang ble først kunngjort av Sky News.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Turner (@tinaturner)

Turner, som har gjort en betydelig innvirkning på musikkscenen, etterlater seg et sterkt ettermæle som en av rockens mest fremtredende kvinnelige stjerner. Hennes liv og karriere har inspirert utallige musikere og fans over hele verden.

- Annonse -

I mars delte Turner en personlig refleksjon på Instagram, hvor hun åpnet opp om sin kamp mot nyresvikt. Hun uttrykte anger over sin uvitenhet om høyt blodtrykk og dens konsekvenser, innrømmer at hun i mange år feilaktig trodde at hun ikke trengte tradisjonell medisinsk behandling. Hun erkjente at hun hadde satt seg selv i fare ved å overse det faktum at hun trengte daglig medikamentell behandling.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Turner (@tinaturner)

Tina Turners tilknytning til Norge strekker seg langt tilbake. Hun har gledet norske fans med tilsammen 13 konserter, og i sommeren 1992 fylte hun Oslo Spektrum seks ganger på rad, et bevis på hennes varige popularitet og musikalske innflytelse.

- Annonse -

Dette ordene delt på hennes egen Instagram side.Vi har oversett ordene til norsk etter beste evne.


Det er med stor sorg vi kunngjør bortgangen til Tina Turner. Med sin musikk og sin grenseløse lidenskap for livet, fortryllet hun millioner av fans rundt om i verden og inspirerte morgendagens stjerner. I dag sier vi farvel til en kjær venn som etterlater oss sitt største verk: musikken hennes. All vår dypeste medfølelse går ut til hennes familie. Tina, vi vil savne deg dypt. (© Peter Lindbergh)

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Turner (@tinaturner)

Vi sender våre dypeste kondolanser til familie og pårørende!

LES OGSÅ: Maud Angelica overrasket alle da hun barberte håret – Bare vent til du ser henne uten hår

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -