Annonse

Til og med forsikringsmegleren synes du betaler for mye i bilforsikring!

Av

De fleste av oss synes bilforsikringen er et nødvendig onde. Men burde den egentlig være så dyr som den er? I følg de som selger dekningene, så burde den faktisk ikke det.

Norske Forsikringsmegleres Forening har iht E24 spurt sine medlemmer, og de sier klart og tydelig at bilforsikringen er selskapenes store melkeku. De 79% som holdt seg lojale mot forsikringsselskapet sitt i fjor, bidro skal vi tro dem til det enorme overskuddet de største forsikringsselskapene kunne vise til. Det største selskapet har de siste årene hatt 2-3 ganger så høy total inntjeningingsmargin somgjennomsnittet internasjonalt.


Pixabay

Sammenlign priser hos www.safedeal.no/forsikring

Hva bør så du gjøre? Ring rundt til flere selskap og sammenlign pris på bilen med et par års mellomrom, eller bruk en sammenligningstjeneste. Det finnes variable priser på andre objekter enn bilen, men den gir størst utslag. Selskapet kan fint gi deg en pris på bilforsikringen uten å måtte legge inn alle objektene, men oppgi hvilke ting du evt også skal forsikre, slik at du får korrekt samlerabatt. Da tar det deg ikke mange minuttene å finne ut om du betaler tusenvis av kroner for mye.

Del gjerne videre disse smarte tipsene med dine venner.


LES OGSÅ: Har du glemt å forsikre ditt kjæledyr? – Da må du vite dette

Relaterte artikler