12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendis«Tid for hjem» - Kjersti Bergesen oppdatering etter den triste beskjeden

«Tid for hjem» – Kjersti Bergesen oppdatering etter den triste beskjeden

- Annonse -

Etter å ha blitt en integrert del av norske TV-skjermer siden 2004, har programleder Kjersti Bergesen(60) og hennes talentfulle snekkerteam i «Tid for hjem» blitt kjent for sine utrolige forvandlinger av norske hjem. Med en kombinasjon av kreativitet, håndverk og en unik evne til å forstå folks behov og ønsker, har Kjersti Bergesen begeistret seere med eksepsjonelle evner til å skape drømmeomgivelser.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av TV 2 Play (@tv2play)

- Annonse -

Kjersti Bergesen og hennes team satt sitt preg på utallige boliger rundt om i Norge. Fra små hytter i fjellene til moderne leiligheter i byene, har de tatt utfordringen med å transformere og forbedre eiendommene. Med sin skarpe sans for stil og funksjonalitet, har de klart å skape unike og personlige rom som gjenspeiler eierens smak og behov.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av kjersti bergesen (@kjerstibergesen)

Tidligere i år kom nyheten som en overraskelse og utløste sterke reaksjoner for mange seere, da det ble kunngjort at de populære programmene «Tid for hjem» og «Tid for hage» nå er historie.
Kjersti Bergesen har ingen konkrete planer fremover, men er fortsatt en del av TV2-familien.
«Når det gjelder hva jeg skal gjøre videre, har jeg for øyeblikket ikke konkrete detaljer å dele. Akkurat nå ser jeg frem til en velfortjent ferie», forteller Kjersti ifølge Newsner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av kjersti bergesen (@kjerstibergesen)

- Annonse -


Med programmene «Tid for hjem» og «Tid for hage» avskjediget, er det uten tvil en spenning som råder blant seerne når det gjelder Kjersti Bergesens fremtidige prosjekter. Vi venter i spenning på å se hvilken retning hun vil ta og hvilke nye kreative eventyr hun vil kaste seg ut i. Med hennes talent, dedikasjon og karisma er vi sikre på at hun vil fortsette å imponere og inspirere oss på nye måter. Vi ønsker henne lykke til videre med nye spennende prosjekter!

Vi håper vi får se henne på skjermen igjen i fremtiden. 
Del gjerne videre slik at flere får med seg denne oppdateringen. 

LES OGSÅ: «Kompani Lauritzen» fenriken Geir Aker skaper store reaksjonen med ny oppdatering: «Vurderer å..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -