Annonse

Thomas Numme gjør Comeback på TV – Men med en liten vri!

Av

Thomas Numme er ikke ukjent for de fleste, da han igjennom mange år og sesonger ledet Senkveld med Thomas og Harald. De fantastiske gutta skapte et nydelig program på TV2. Gutta laget totalt 435 programmer i over 15 år. Det er hva vi virkelig kan kalle suksess!

Siden gutta takket for seg i Senkveld, har det vært stille fra Thomas. Men nå har han en god nyhet til det norske folk. Thomas gjør Comeback på tv skjermen igjen, og det er mange som gleder seg til et gjensyn.

Med en liten vri
Thomas Numme skal denne gangen lage tv med sin kjære kone. De har sammen laget et nytt tv konsept som starter på tv i januar 2020. Thomas er gift med Annette Walther Numme, og det nye programmet har de valgt å kalle «Casa Numme» skriver VG.


Paret har en feriebolig i Spania, og de skal invitere mange kjente personer ned til deres feriested.
Det blir nok et veldig spennende og meningsfylt program. Det kommer til å inneholde flotte og gode samtaler med gjestene.

Thomas gleder seg og sier følgende til Vg:

«Jeg hadde aldri hatt suksess med «Senkveld» uten at hun støttet meg i det. Jeg har vært mye borte fra familien, mens hun har hatt kontroll på sin egen jobb, hus og barn. Nå er vi i en fase hvor ungene har blitt større, noe som også har bidratt til at vi kunne lage denne TV-serien sammen. Den blir noe helt annet enn det jeg tidligere har gjort»


 

View this post on Instagram

 

I’ve Got You Under My Skin. #farogsønnbilde #fadernioslo #olavarfrasandefjord

A post shared by Thomas Numme (@thomnumm) on

Vi gleder oss virkelig til dette kommer på tv i Januar, og vi skal garantert følge med. 
La oss sende den mange lykkeønskninger for det nye tv programmet.
Del gjerne videre slik at alle får med seg den gode nyheten!

LES OGSÅ: Danserne har autisme og går nervøst ut på scenen! Bare vent til musikken starter!

Forsidebilde: Instagram skjerdump / thomasnumm/

Relaterte artikler