19.7 C
Oslo
tirsdag, august 9, 2022
HjemNyheterKjendisTherese Johaug med rørende beskjed om familieforøkelse: «Jeg har...»

Therese Johaug med rørende beskjed om familieforøkelse: «Jeg har…»

- Annonse -

Lørdag 5. mars 2022, var siste gang vi fikk se Therese Johaug konkurrere som proff.
Det var annonsert at dette var hennes siste renn. Hun avsluttet med stil og vant 3 mila overlegent foran konkurrentene.

I forkant av sitt siste renn, så delte hun dette på sin Instagram:

- Annonse -

– Den 5. mars 2011 vant jeg tremilen i VM på hjemmebane, min første seier som senior, og starten på et eventyr som har tatt meg steder jeg trodde jeg aldri skulle nå✨På mange måter føles det som om ringen sluttes når jeg nå på lørdag, den 5. mars 2022 står på startstreken til nok en 3 mil i Holmenkollen. Egentlig ønsker jeg ikke at reisen skal ta slutt, men det en tid for alt, og jeg tror tiden har kommet for at jeg nå skal gjøre andre ting enn å satse fulltid på langrenn😭❤️.

Krigen i Ukraina gjør at mye kan føles meningsløst, og mitt hjerte ligger også hos det ukrainske folk, som akkurat nå kjemper for sin frihet.

I lys av dette ser jeg ekstra frem til en siste fight på hjemmebane med flagget på brystet og er takknemlig for alt idretten har gitt meg❤️

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Therese (@johaugtherese)

- Annonse -

Hun har også lagt ved noen sterke og rørende ord om det som skjer i Ukraina, som treffer oss rett i hjertet. Det er ganske vemodig for de fleste at Johaug nå har gitt seg i toppidretten, men det er også ganske forståelig. Nå har hun vunnet det meste som går an å vinne.

Therese er nå forlovet og vil bruke mer tid sammen med sin kjære, og det er ganske forståelig. Det er nok ikke lett å være sammen med ei som reiser så mye som Therese har gjort. Nå er hun spent på hva fremtiden bringer, og det er nok flere rundt henne også.

Det er kanskje et naturlig steg for henne i fremtiden med en familieforøkelse.
– Jeg har litt vondt inni meg. Det er en tid for alt. Jeg kjenner at jeg har lyst til å gi meg på topp. Jeg kjenner innerst inne at dette er en riktig beslutning. Livet er mer enn langrenn. Jeg har lyst til å bli mamma en gang i framtiden, skriver Se og Hør. 

Therese forlovet seg med Nils Jakob på selveste nyttårsaften i 2021.
Da la hun ut dette bildet, og delte nyheten gledelig med resten av verden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Therese (@johaugtherese)


Vi ønsker Therese masse lykke til i fremtiden, og håper at hun får det akkurat slik hun ønsker. Skriv gjerne en hyggelig kommentar til henne i kommentarfeltet på Facebook siden vår.

LES OGSÅ: Thomas Alsgaard med herlig gladmelding: «Endelig..»

Del gjerne videre slik at flere får med seg disse herlige ordene. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Vendela og Petter detaljer om det som skjedde rett før bryllupet: «Jeg kjente at…»

Kjendisparet Vendela Kirsebom(55) og Petter Pilgaard giftet seg 17. juni i en storslått feiring...

Eieren forlater hunden i veikanten med en håndskreven lapp med hjerteskjærende ord!

Historien om hunden som ble funnet forlatt på gaten med en sekk full av...

Er du ofte plaget av isjas smerter? Slik kan du enkelt gjøre underverker umiddelbart!

Isjias er en vanlig type smerte som påvirker isjiasnerven, en stor nerve som strekker...

Vår Staude røper ny familiebeskjed i sommerferien: «Veldig rart å skulle…»

Vår Staude er en av landets meste populære programledere, etter at hun i en...

Dagens utfordring! Kan du se hvilket dyr som skjuler seg i denne optiske illusjonen?

For å forstå hvordan optiske illusjoner fungerer, er det viktig å forstå at det...

Vendela Kirsebom med rørende avsløring: «Fikk med ektemannen på..»

Kjendisparet Vendela Kirsebom(55) og Petter Pilgaard giftet seg 17. juni i en storslått feiring...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -