15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisTherese Johaug avslører den rørende beskjeden som mange har ventet på: «nå...

Therese Johaug avslører den rørende beskjeden som mange har ventet på: «nå får vi…»

- Annonse -

Alle husker den dagen da Therese Johaug fortalte til det norske folket at hun skulle gi seg i skisporet. Det har vært en fantastiske karriere å følge med på for oss alle. Therese Johaug vil nok alltid ha en spesiell plass i manges hjerter.

Etter mange år med hard disiplin rundt sporten og treningen, har hun nå endelig kunne slappet av litt mer og nytt livet med sine venner og familie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Therese (@johaugtherese)

- Annonse -

Til VG har hun fortalt følgende:

– Det er «Therese 18 år» som reiser til Ibiza, Frankrike tre ganger og lever livet. Jeg har på en måte prøvd det stikk motsatte. Å ligge tre-fire uker på et høydeopphold, leve med frokost, trening, hvile, middag, hvile… Jeg har byttet ut sportsdrikke med rosévin, for å si det sånn. Jeg har nytt livet.

- Annonse -

Therese blir nok fortsatt å se i rampelyset en stund, da hun har fått seg ny jobb som sportskommentator i NRK. Det blir nok mange spennende sesonger der hun skal være ekspert på tv.

Therese har også funnet den store kjærligheten med Nils Jakob Hoff, som hun har vært forlovet med i 3 år. Nå har de satt dato for når bryllupet skal stå, og det er mange som jubler over de gledelige nyhetene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Nils Jakob Hoff (@nilsjakobhoff)

Etter at de begge la opp sine karrierer har hverdagene blitt litt snudd på hodet. Det er først nå de får testet forholdet, sier Therese i et intervju med God morgen Norge. 

– Det er en overgang kan man si. Når har jeg hatt 200 reisedøgn i året og han er litt vandt til å sitt liv hjemme og mitt ute og litt sammen, så nå får vi virkelig testet forholdet.

Til TV2 så bekrefter hun når bryllupet skal foregå.


– Vi skal gifte oss på vinteren! På Røros, nyttårsaften.

LES OGSÅ: Maren Lundby deler ærlig helsebeskjed, rett før sesongstart: «Jeg har…»

Vi gleder oss virkelig på deres begges vegne, dette blir stas. 
Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -