15 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemEntertainmentThe Julekalender: Slik har du aldri sett dem før - se det...

The Julekalender: Slik har du aldri sett dem før – se det utrolige klippet

- Annonse -

The Julekalender er en norsk TV-serie som ble sendt på TV2 i 1994. Serien ble laget av bandet Travellin’ Strawberries, og følger historien om fire unge musikere som reiser rundt i Norge for å spille julekonserter. Gjennom de 24 episodene får vi følge med på bandets eventyr og musikalske opplevelser i julen. Travelling Strawberries bestod av Tore Johansen, Erling Mylius og Ivar Gafseth.

I tillegg til å være et musikkband, har Travelling Strawberries også hatt suksess med sin egen julekalender «The Julekalender». Serien ble en stor hit og har siden blitt gjort om til en rekke andre språk.

- Annonse -

The Julekalender ble sett på som et alternativ til de mer tradisjonelle juleprogrammene, og ble særlig populær blant unge seere.

Vi har funnet et morsomt klipp på youtube der de møter Nils Arne Eggen.

I programmet «Tett på Nils Arne Eggen», som går på TV2, møter Trioen Nils Arne Eggen. I intervjuet forteller de om sin karriere som band, og hvordan de kom opp med ideen til The Julekalender. De forteller også om hvordan det var å jobbe med TV2 og hvordan de følte det var å få så stor oppmerksomhet fra publikum.

- Annonse -

Her kan du se et lite morsomt klipp der de shower i studio.

Vi har også funnet et koselig klipp der de blir intervjuet.
De gjestet Rune Larsen sitt program, «Larsen Spesial»for å snakke om sin suksess med julekalenderserien. De fremførte også sin hitlåt «The deilig news blues» fra adventsserien. Dette er nok et hyggelig gjensyn for de fleste.

Del gjerne videre om du tror flere vil like å se dette klippet. 

LES OGSÅ: Ullared: Ola-Conny har totalt forandret stil – bare vent til du ser forandringen

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -