Annonse

Tenåringen kaster katten mens kamera går: Nå har han fått seg en lærepenge for livet!

Av

Garratt Haile, 18, fra Patterson, California, var bare en tenåring da hendelsen fant sted, han brukte Snapchat for å filme og publisere sin makabre handling.

Nicole Pinheiro, fra Patterson, var en av de som så denne bestialske videoen og hun var raskt ute med å dele dette på nettet for å skape rettferdighet.

Dette er hva hun skrev på Facebook:
«Jeg bor i Patterson og nå har jeg sett en urovekkende video som er postet her i nabolaget i Patterson, dette må bli delt! For jeg og flere andre mener han må straffes for dyremishandling. Han fylte akkurat 18 og han er senior på Patterson High School. Det er flere som tror han ikke vil havne i trøbbel på grunn av dette…..dette trenger å publiseres offentlig!»


Etter at Nicole hadde delt dette innlegget var det flere tusen rasende mennesker som delte klippet videre.
Dette spredde seg som ild i tørt gress og det tok ikke lang tid før han ble arrestert, etter at flere personer identifiserte ham, sa Stanislaus County Sheriff’s Department.

«Hvem vet hvor kattungen er akkurat nå, hvis den er i live eller ikke. Jeg vet ikke, men jeg håper det er» sa Nicole Pinheiro, som delte videoen for å øke offentlig bevissthet, fortalte FOX40 Sacramento.
Om du skulle være borte i noe lignende er det viktig at du rapporterer det du reagerer på! Det beste er at du også dokumenterer dyremishandling med film eller bilder.


Den eneste muligheten er å politianmelde eller kontakte media.
Dessverre skjer det ofte at myndighetene ikke prioriterer dyrevelferdskriminalitet høyt nok, og altfor mye dyremishandling blir aldri straffet. For at flere saker skal bli grundig etterforsket og straffet, jobber Dyrevernalliansen for et landsdekkende og slagkraftig dyrepoliti, i tillegg til Mattilsynet.

Takket være internett ble dette oppdaget! Del videre om du er imot dyremishandling!

LES OGSÅ: Katten nekter og forlate sin redningsmann – Dette klippet rører mange hjerter etter brannene!

Relaterte artikler