Annonse

Tenåringen ble sendt hjem igjen av legen med avføringsmidler mot forstoppelse! 24 timer senere finner de han død i sengen!

Av

Legen trodde bare han led av forstoppelse etter å ha gjennomført en skanning, så de sendte han bare hjem igjen.

Bilde: Kilde

Han kunne knapt gå på grunn av smerter, og han hadde vanskelig for å puste, men legen mente det skyldtes angst fordi han var redd for å være på sykehuset.
Grunnen for at han hadde vanskeligheter med å puste var at organene hans begynte å svikte.
Jack Dunn var bare 17 år og ble funnet død i sengen sin neste dag.

LES OGSÅ: Dette er tidlige tegn på diabetes – Har du noen av disse, bør de tas på alvor!


Diagnosen han hadde var ketaocidose. Dette er et spesielt problem for personer med type 1 diabetes, noe mindre problem for type 2 diabetes.
Kroppen begynner å gå tom for insulin, som gjør at mangelen på insulin forårsaker at skadelige stoffer som kalles ketoner produseres.

Bilde: Kilde

Syreforgiftning skyldes opphopning av ketoner i blodet på grunn av alvorlig insulinmangel.
De vanligste årsakene er ved ny oppstått diabetes type 1, og i enkelte tilfeller hos mennesker med diabetes type 1 som får en annen sykdom med feber som øker behovet for insulin.
Hvis Ketaocidose oppdages i tide kan tilstanden behandles med riktig medisin og insulin. Andre symptomer er tretthet, tilstander av forvirring, uvanlig tørst, raskere pust og behov for å tisse mer enn vanlig.

Bilde: Kilde

Jacks foreldre håper med å gå ut med dette, at artikkelen blir delt og kan bidra til å spre bevisstheten om Ketaoacidose, og forhindre at det skjer med andre.
Hadde Jack Dunn fått riktig diagnose på sykehuset, og hadde han fått glukose og saltoppløsning så hadde han vært i live!


Del videre, og hjelp foreldrene og sper det viktig budskapet som kan redde liv! 

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler