-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisSylvi Listhaugs åpenhjertig ord om ekteskapet: «Jeg har..»

Sylvi Listhaugs åpenhjertig ord om ekteskapet: «Jeg har..»

- Annonse -

I en hektisk sommer der andre nordmenn nyter late dager i solen, tilbringer Sylvi Listhaug (45), lederen for Fremskrittspartiet (FrP), sin tid på veien i en blå bobil. Men bak det travle politiske programmet skjuler det seg en side av henne som sjelden blir omtalt – hennes sterke bånd til ektemannen og familielivet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sylvi Listhaug (@sylvi_listhaug)

- Annonse -

Med tre barn og en fullsatt timeplan foran kommunevalget i september, deler Listhaug åpent om utfordringene med å balansere politisk karriere og familieliv.
«Jeg har gått glipp av mye,» innrømmer hun. Likevel gir hun en stor del av æren til ektemannen, Espen Espeseth (48), som tar ansvar på hjemmebane for å muliggjøre hennes politiske engasjement.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sylvi Listhaug (@sylvi_listhaug)

Sylvi Listhaug og Espen Espeset møttes i 2002, og deres forhold har overlevd både krevende politiske stillinger og familielivets utfordringer.
«Uten ham hadde det aldri gått,» sier Sylvi Listhaug ifølge Se og Hør. 
Mens Sylvi reiser rundt i Norge for å møte potensielle velgere, tar ektemannen med seg resten av familien, barna Signe(14), Lars(12) og Steffen(6) på ferie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sylvi Listhaug (@sylvi_listhaug)

- Annonse -

Selv om politisk suksess har krevd mye tid borte fra familien, understreker hun viktigheten av å ha en støttende partner ved sin side.


«Med min jobb er jeg helt avhengig av en partner som tar ansvar på hjemmebane. På en måte er Espen den heldige av oss, som har fått mest tid sammen med barna.»
Hennes dedikasjon til å balansere familieliv og politikk er et eksempel på hvordan en dyktig politiker kan finne måter å forene personlig og offentlig plikt. Med ektemannen og barna som støttespillere, fortsetter hun å lede FrP og kjempe for det hun tror på.

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

LES OGSÅ: Jahn Teigens datter, Sara, med gladmelding: «Han ville elsket dette»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -