Annonse

Sykepleierne er knust etter å ha mistet sin kollega av koronaviruset – Hyller henne på hjerteskjærende måte!

Av

Viruset har drept over hundre leger og sykepleiere over hele verden, hvorav nesten halvparten er rapportert til å være i Italia.
USA så sin første akuttlege dø etter å ha fått påvist COVID-19 symptomer denne uken. Flere andre helsearbeidere er omkommet av viruset over hele kloden, blant annet i Kina, Storbritannia, Frankrike, Spania og Iran.
Nå går bildet av sykepleiere som står i en sykehuskorridor for å hylle den nylig avdøde jordmoren, Lynsay Coventry(54) verden rundt.

Lynsays kollegaer ved Princess Alexandra Hospital i Harlow, Essex, hyllet henne ved å stille seg opp langs veggen i sykehuskorridoren i stillhet.


«Slik så fødselsklinikken i Harlow ut på fredag. Mine venner, arbeidskollegaer og arbeidsfamilie er alle forente i sorgen! Vi går fra hverandre for å minimere spredningen, men står sammen og sørger over tapet av vår jordmor!
En del av oss har gått tapt, men vi fortsetter med vårt arbeid for deres skyld! Hvis dette ikke hindrer deg fra å gå ut i helgen, så burde vi ikke være venner! Jeg ber deg, bli hjemme! Jeg ville gitt alt for å bli hjemme med mine tre barn og holde meg borte fra dette dødelige viruset, men det kan jeg ikke!»

Vi tar oppfordringen fra kollegaen på sykehuset og ber alle holde seg hjemme.
Del gjerne henne viktige ord og budskap.

Forsidebilde: Facebook skjermdump


Relaterte artikler