-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemMusikkSykdom - Celine Dion deler trist beskjed i forbindelse med helsen: «Dessverre...»

Sykdom – Celine Dion deler trist beskjed i forbindelse med helsen: «Dessverre…»

- Annonse -

Céline Dion, en verdenskjent artist med fans over hele verden, måtte avlyse hele sin Europa-turné på grunn av diagnosen Stiff-Person Syndrome. Tilstanden, som er en sjelden autoimmun nevrologisk lidelse, forårsaker muskelspasmer og kan føre til vanskeligheter med å gå og synge.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Céline Dion (@celinedion)

- Annonse -

I en Instagram-video delt av Dion i fjor høst, fortalte sangerinnen om sin avgjørelse om å avlyse turneen: «Dessverre påvirker disse spasmene alle aspekter av mitt daglige liv og forårsaker noen ganger vanskeligheter når jeg går og ikke lar meg bruke stemmebåndene mine til å synge slik jeg er vant til», sa hun.

Nå kan fansen glede seg over en nyhet fra artisten. Dion delte nylig på Instagram at hennes nye singel, «Love Again», nå er ute og vil være med i den kommende filmen med samme navn, hvor hun også debuterer som skuespiller. «Ny sang-alarm! Merk av i kalenderen din. 5. mai kommer filmen på kino og 12. mai vil hele albumet, med fem nye Celine-sanger, være tilgjengelig», skrev hun.

Dette er hennes nye Instagram film:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Céline Dion (@celinedion)

- Annonse -

Dion avslørte også at hun har mer musikk på vei, og en rekke nye låter vil bli sluppet i mai. Fans kan se frem til å høre mer fra den elskede artisten som fortsetter å spre sin musikalske magi, til tross for utfordringene hun møter med sin diagnose.

La oss sende henne mange varme og gode klemmer. 
Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Kim Wigaard i dyp sorg etter det triste dødsfallet: «alt for tidlig å miste deg»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -