Annonse

Svein Østvik med rørende melding: «Jeg sitter hjemme og gråter»!

Av

Svein Østvik er en mann som nå har blitt godt likt av de fleste.
Han startet sin karriere på skjermen i tv programmet Charterfeber, og der ble han kjent som en glad gutt som aldri sa nei til en fest. Svein har en fantastisk energi og et smittende humør. Hvis Svein er til stede så er det aldri kjedelig.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

God Morgen Norge 💙 Svein on Farmen💙 @gmn #farmenkjendis #sveinøstvik

Et innlegg delt av bellebijouxnorway (@bellebijouxnorway)

Etter Charterfeber så fikk han kallenavnet, Charter-Svein. Men alt dette ble totalt endret da han var med på TV2 programmet, Farmen Kjendis. Der fikk hele Norge se en annen side av Svein, dette var den andre siden av Svein veldig få visste om. Svein var åpen og kjærlig og viste masse empati. Han brydde seg virkelig om alle deltagerne som var inne på gården, og ble nesten umiddelbart elsket av folket for sin fremtreden. Dette var virkelig den ekte Svein vi fikk se, en person som bryr seg om andre mennesker, og har et veldig stort hjerte. Han åpnet seg også opp å fortalte om sin tøffe fortid, noe som også gjorde at folk elsket han enda mer.

Svein fikk virkelig fart på karrieren etter han var med i Farmen Kjendis, responsen for Svein har vært enorm.
Han innrømmer nå også i etterkant hvordan det har vært og oppleve så mye positiv oppmerksomhet.


Til TV2 har han sagt følgende:
«Jeg sitter hjemme og gråter noen ganger, jeg blir sittende å tenke over livet og føler på en form for verdifullhet, det er en utrolig følelse.»

Nå var også Svein med som programleder i «Allsang på Grensen». Han ledet programmet sammen med den kjente programlederen Kathrine Moholt. Han ga virkelig alt av seg selv som programleder, og han gjorde en fantastisk jobb.
Han fremførte også den kjente låta «Kongen av Mallorca», med stor innlevelse.

Vi håper det ikke er lenge til vi ser Svein på skjermen igjen, han fortjener virkelig all oppmerksomhet han kan få. 
Han har åpnet seg totalt for hele det norske folk, og vist alle hvor åpen og ærlig han er. Svein byr alltid på seg selv og er et ekte medmenneske med gode verdier. 


Ønsker du å se Svein på tv igjen? Legg gjerne igjen et hjerte eller en tommel opp for hvis du syns Svein er en fantastisk person.

LES OGSÅ: Svein Østviks avsløring om kjærligheten: Blir litt satt ut!

Forsidebilde: Facebook skjermdump / Svein Østvik

Relaterte artikler