-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisSusan Boyle: Nå viser hun hvordan hun har det hjemme hos seg...

Susan Boyle: Nå viser hun hvordan hun har det hjemme hos seg – bare vent til du ser stuen

- Annonse -

Susan Boyle ble en av Storbritannias mest populære artister etter å ha stilt opp i «Britain’s Got Talent» i 2009. Hun var ukjent og uerfaren da hun gikk på scenen for å synge «I dreamed a dream» fra musikalen «Les Miserables». Susan, som var mobbet, arbeidsløs og ensom, imponerte publikum og juryen, som inkluderte Simon Cowell, med sin kraftfulle stemme. Opptredenen hennes ble et av 2000-tallets mest omtalte tv-øyeblikk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Susan Boyle (@susanboylemusic)

- Annonse -

Slik startet det hele.
Susan Boyle ble født i Blackburn, West Lothian i Skottland i 1961. Hun vokste opp i et lite samfunn som kalles Blackburn, og vokste opp med en mor som var husmor og en far som var ingeniør. Susan hadde ingen musikalsk bakgrunn og hadde aldri vært på en sangaudition før.

I 2009 så hun muligheten til å prøve seg i det populære tv-programmet «Britain’s Got Talent», og bestemte seg for å delta. Da hun stod på scenen og sang «I dreamed a dream» fra musikalen «Les Miserables», ble publikum og juryen så imponerte at videoen av hennes audition gikk viralt på nettet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Susan Boyle (@susanboylemusic)

- Annonse -

Etter sin seier i «Britain’s Got Talent» signerte Susan Boyle en platekontrakt med Simon Cowell’s plateselskap Syco Music, og ga ut sitt debutalbum «I dreamed a dream» i 2009. Albumet ble en stor suksess, og gikk til topps på albumlistene i mange land, inkludert Storbritannia og USA.

Siden da har Susan Boyle gitt ut flere album, inkludert «The gift» (2010) og «Standing ovation: The greatest songs from the stage» (2012). Hun har også gitt konserter i mange land, og har en stor fanbase over hele verden.


Her kan du se et lite innblikk på hvordan hun har det hjemme hos seg.

Del gjerne videre om du også syns hun er en fantastisk artist. 
Dette er virkelig fortjent, etter alt hun har gått igjennom før hun ble artist. 

LES OGSÅ: Angelina Jordan synger en klassiker fra Whitney Houston – Bare vent til hun starter på refrenget

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -