12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisSusan Boyle åpner opp om trist avsløring om sin egen helse: «Jeg...

Susan Boyle åpner opp om trist avsløring om sin egen helse: «Jeg har kjempet…»

- Annonse -

Susan Boyle er en britisk sangerinne som ble internasjonalt kjent etter sin opptreden i talentprogrammet «Britain’s Got Talent» i 2009.
Hennes utrolige stemme og utstråling tok verden med storm da hun fremførte «I Dreamed a Dream» fra musikalen Les Misérables.
Boyles talent og uventede suksesshistorie ble raskt et globalt fenomen. Videoen av hennes opptreden spredte seg viralt på nettet og ble sett av millioner av mennesker på kort tid. Hun sjarmerte publikum og dommere med sin sterke og emosjonelle stemme, og ble en favoritt blant seerne.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Susan Boyle (@susanboylemusic)

- Annonse -

Etter opptredenen i «Britain’s Got Talent» ga Susan Boyle ut sitt debutalbum med samme navn som sangen hun fremførte. Albumet ble en massiv suksess og toppet hitlistene over hele verden. Hun har siden gitt ut flere suksessfulle album og opptrådt på utallige konserter og TV-show.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Susan Boyle (@susanboylemusic)

Den skotske sangeren kom overraskende tilbake til programmet som gjorde henne berømt søndag kveld, i en gjesteopptreden i «Britain’s Got Talent» – finalen vunnet av komikeren Vigo Venn.
Søndag ble hun med Les Mis-stjernen Lucie Jones, for å fremføre sin originale auditionsang.
På spørsmål om hvordan det føltes å være tilbake på BGT-scenen etter 14 år, slapp hun bomben.
«Det føles flott», sa hun. «Det er ekstra spesielt for meg faktisk fordi jeg i april i fjor fikk et mindre hjerneslag. Jeg har kjempet som en gal for å komme tilbake på scenen. Og jeg har klart det!»
Hoveddommer Simon Cowell kommenterte «Susan, vi skylder deg så mye og jeg visste at du ikke hadde det bra, men hvis noen skulle komme tilbake, kom du tilbake fordi det ikke ville vært det samme uten deg.»

Tonight I had the privilege of returning to Britain’s Got Talent and performing with the wonderful cast of Les…

Publisert av Susan Boyle Søndag 4. juni 2023


- Annonse -

I møte med motgang har Susan Boyles urokkelige ånd og talent rørt hjertene til millioner over hele verden. Reisen hennes er en påminnelse om at ekte suksess ikke bare defineres av berømmelse og formue, men av styrken og besluttsomheten til å forfølge ens lidenskap mot alle odds.

LES OGSÅ: «Sommerhytta» Dette er de hemmelige detaljene som ikke ble vist på TV

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -