Surrugatmor skulle føde tvillinger for et gift par – Men DNA-testen avslørte noe ubegripelig!

Av

For Jessica Allen som bor i California, var det en god ide å registrere seg for å være surrogat. Hun hadde to barn fra før, en fem år gammel gutt og en seks måneder gammel baby.
«Det var i utgangspunktet en måte å gi tilbake, vet du, og det ville bare være en fin måte å velsigne noen med et barn, og i retur får familien min det velsignet hjelp økonomisk.»

Youtube

I 2016 fikk Jessica IVF behandling og var klar for å hjelpe et par fra Kina, i Kina er dette ulovlig.
Jessica ble gravid og alt gikk som planlagt, men under en kontroll etter 6 uker dukket det opp en liten overraskelse, for det kunne se ut som de ventet tvillinger.
Det kinesiske paret var overlykkelig over at de skulle få tvillinger.

Pixabay / NB – kun illustrasjon

I uke 38 den 12.desember 2016 fødte Jessica tvillinger, de ble fort tatt bort fra henne, men hun rakk å se at den ene babyen var mye mørkere enn den andre.
Etter noen dager fikk hun se bilde av «tvillingene» og det var tydelig å se at den ene tvillingen hadde samme hudtone som de andre barna deres, han så ikke asiatisk ut.
De følte seg utrolig og bestemte seg for at det må bli tatt DNA-test av de nyfødt, og det viste seg at uroen stemte, guttene var ikke tvillinger!

Den ene gutten var faktisk Jessicas og Wardells biologiske tredje barn.Det er ekstremt uvanlig at dette inntreffer, men i visse tilfeller kan man bli gravid flere ganger.
Se den fantastisk historien er:

For en utrolig historie og få med seg, del gjerne videre med dine venner!


LES OGSÅ: Moren er gravid i uke 12 og har en gigantisk mage –  Hun skjønner at noe ikke er normalt når den fortsetter å vokse!


 

 Relaterte artikler