1.8 C
Oslo
lørdag, mars 25, 2023
HjemHistorierStorebror med rørende sang til sin nyfødte lillebror med Downs syndrom -...

Storebror med rørende sang til sin nyfødte lillebror med Downs syndrom – moren bryter ut i tårer av dette øyeblikket.

- Annonse -

Da foreldrene Nicole Powell og JJ Grieves ønsket sitt femte barn velkommen til verden, var legene usikre på om babyen noen gang ville være i stand til å leve et «normalt» liv.
Tester viste at Tripp hadde Downs syndrom, sammen med andre helseproblemer, men foreldrene hans visste at de ønsket å beholde den lille. Fra den dagen Tripp ble født har han bare brakt masse kjærlighet og glede inn i livene deres!
Familien Cabot fra Arkansas i USA, har senere blitt ambassadør for mennesker som lever med Downs syndrom.

De håper å fjerne stigmaer og vise alle hvor kjærlige og dyktige mennesker med Downs syndrom er. Derfor har mamma Nicole opprettet en Facebook kalt «Team Tripp», hvor hun deler bilder, videoer og tanker om det å oppdra et barn med Downs syndrom.

- Annonse -

Deres eldste sønn Rayce har alltide vært i Tripps hjørne, selv før han ble født. Da de forklarte han at Tripp ville være litt annerledes, spurte Rayce ganske enkelt; «Men er vi ikke alle forskjellige?»
Da han strakt ut armene for å holde lillebroren men han begynte å synge for lillebroren med moren rørt til tårer.

Bilde: Youtube

I en vakker video som Nicole delte på nettet, synger Rayce sangen til broren sin så søtt at vi kan føle kjærligheten rett gjennom skjermen.
«Han synger for ham hele tiden. Han sverger på at denne sangen handler om ham og broren hans. Han synger: ‘Jeg ville brukt 10 000 timer og 10 000 til hvis det er det som skal til for å lære det fine hjertet ditt. Jeg kommer kanskje aldri dit, men jeg vil prøve, selv om det tar 10 000 timer eller resten av livet mitt, kommer jeg alltid til å elske deg».


Se video av det rørende øyeblikket her:

- Annonse -

LES OGSÅ: Utslitt sykepleier sovner i frisør stolen – da ser frisøren en detalj som avslører det hele

Del gjerne videre dette rørende øyeblikket med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -