Annonse

Spray eddik rundt vinduene i varmen – Grunnen vil overraske deg!

Av

Nå som sommeren er her kan vi nyte de gode og varme dager. Men det kommer også noen dager med ekstrem kraftig varme, og det har også en tendens til å bli veldig varmt inne i huset eller leiligheten. Dette innbærer at veldig mange må lufte på soverommet om kvelden eller natten, da det kan være ganske vanskelig å sove om det blir altfor varmt på soverommet.

LES OGSÅ: Dette er grunnen til at du ALLTID burde vaske klærne med eddik – Dette vil overraske deg!

Når vinduet stå oppe om natten så kommer det også små insekter inn på rommet, alt fra mygg til edderkopper og andre småkryp. Nå har vi kommet over en genial løsning som fikser dette problemet.


Eddik på vinduet vil hjelpe. 
Trikset er skrevet den svenske avisen Expressen.

For å gjøre dette smarte trikset trenger du følgende: 
1. Eddik, en sterk variant
2. Sprayflaske
3. Vann

Slik gjør du: 
1. Du tar sprayflasken å fyller denne med halvparten med vann og halvparten med eddik.


2. Deretter sprayer du dette på kantene av vinduet og vinduskarmen, spray på utsiden og på innsiden.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Det tok lang tid før at jeg tok eddik i bruk, i husvasken. Eddikslukt er ikke det du drømmer om når husvasken er tatt, vel? . Men nå har jeg bestemt meg for å gi den en sjanse, og du.. eddik leverer! Med litt godlukt i, lukter det himmelsk og blir så rent. Er nok blitt litt eddikfrelst 😇 Kan jo brukes til ALT mulig, er billig og effektiv på bugs 👏🏻 . Idag skal vi hoppe inn i de ulike egenskapene til eddik, natron og alle de andre naturlige vaskemidlene du kan vaske huset ditt med. . Virkelig forstå greia, sånn at du ikke lenger trenger å kjøpe 20 forskjellig vaskesprayer, som inneholder 10000 ulike stoffer, som du helst ikke vil ha i systemet ditt <3 . Alt foregår i tidenes vaskeskole; du finner oss her: https://www.susannbakken.no/54 . Bli med, vi er allerede over 600 stykker som har bretta opp armene, funnet frem de rosa vaskehanskene og boltrer oss i masse grønne DIY oppskrifter 🍀(link i bio) . #naturligrent #vaskeskolen #diy #naturlig #økologisk #naturalliving #bærekraftig #husvask #vaskespray #oppskrifter #essentialoils #sitron #eddik

Et innlegg delt av Susann Bakken (@susann_bakken)

Dette smarte tipset vil hjelpe deg å holde insekter og småkryp unna soverommet, huset eller leiligheten.
Den sterke lukten fra eddiken er noe disse små krypene avskyr, så kanskje du vil få mindre uønskede småkryp i huset etter du har gjort dette.

Del videre dette smarte tipset med dine venner! 

LES OGSÅ: Slik får du ditt strykejern helt rent –  med noe du har hjemme!Forsidebilder: Pixabay og Twitter

Relaterte artikler