12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemMusikk«Spice Girls» i sjokk etter det triste dødsfallet: «Veldig trist...»

«Spice Girls» i sjokk etter det triste dødsfallet: «Veldig trist…»

- Annonse -

Take That-stjernen Howard Donald og The Spice Girls er blant stjernene som har hyllet danseren Danielle Hampson(34) etter at hun brått gikk bort en lørdag morgen på selveste bryllupsdagen, ifølge Se og Hør.
Danielle var en utøver i verdensklasse som turnerte verden rundt og danset sammen med blant annet Little Mix, The Pussycat Dolls, Michael Buble og Harry Styles.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av danihampson (@danihampson)

- Annonse -

Danielle Hampson forlovede Tom Mann delte en rekke Instagram-innlegg i ukene før hun døde på bryllupsdagen.

Tom annonserte den tragiske nyheten om hans kommende kones død mandag kveld, etter at hun døde lørdag 18. juni, bare timer før paret planla å knytte bånd.
«På det som skulle vært den lykkeligste dagen i livet, vårt endte med irreversibel hjertesorg. Jeg føler jeg har grått et hav. Vi kom oss aldri til alteret, fikk aldri sagt løftene våre, eller danset vår første dans. Men jeg vet at du visste at du var min verden og det beste som har skjedd meg, Danielle», skriver Tom Mann.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av danihampson (@danihampson)


- Annonse -

Dani, som tidligere hadde en vellykket karriere som danser før hun ble mamma for parets sønn Bowie for åtte måneder siden, la sist ut på Instagram-kontoen sin tre uker før hennes død, bilder fra parets ferie på Sardinia med venner.
Popgruppen «Spice Girls» er i sjokk etter det tragiske dødsfallet, og har twitret et bilde av henne på scenen i sitt ‘Team Ginger’ Union Jack-kostyme.
«Vi er veldig triste over å høre om bortgangen til Dani Hampson som var en del av Spiceworld 2019-familien. Sender kjærlighet og styrke til Tom, Bowie og Danis familie og venner»

Dani var danser for «Spice Girls» på deres gjenforeningsturné i 2019 på Etihad Stadium i tre netter. Hun medvirket også som danser i 2021 i musikkvideoen til Harry Styles’ låt «Treat People With Kindness», som var hennes siste jobb før hun ble mamma.

LES OGSÅ: Prins Charles overrasker og deler noe som aldri har blitt vist før!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -